Ελεύθερος μετά την απολογία του

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε χθες, μετά την απολογία του στον ειδικό εφέτη ανακριτή κ. Γ. Λέκκα, ο πρόεδρος του ΤΕΑΥΦΕ (Ταμείο Φαρμακοϋπαλλήλων Παναγιώτης Δεμέστιχας . Ο κ. Δεμέστιχας έδωσε εξηγήσεις στον κ. Λέκκα για την αγορά του δομημένου ομολόγου ύψους 280 εκατ. ευρώ, το οποίο το 2007 αγοράστηκε υπερτιμημένο από το ΤΕΑΔΥ και ακόμη τρία ασφαλιστικά ταμεία, μεταξύ των οποίων και το ΤΕΑΥΦΕ. Ο κ. Δεμέστιχας αντιμετωπίζει τα αδικήματα της απάτης και της απιστίας.

Ελεύθερος μετά την απολογία του | tovima.gr

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε χθες, μετά την απολογία του στον ειδικό εφέτη ανακριτή κ. Γ. Λέκκα, ο πρόεδρος του ΤΕΑΥΦΕ (Ταμείο Φαρμακοϋπαλλήλων Παναγιώτης Δεμέστιχας . Ο κ. Δεμέστιχας έδωσε εξηγήσεις στον κ. Λέκκα για την αγορά του δομημένου ομολόγου ύψους 280 εκατ.

ευρώ, το οποίο το 2007 αγοράστηκε υπερτιμημένο από το ΤΕΑΔΥ και ακόμη τρία ασφαλιστικά ταμεία, μεταξύ των οποίων και το ΤΕΑΥΦΕ. Ο κ. Δεμέστιχας αντιμετωπίζει τα αδικήματα της απάτης και της απιστίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk