Δωρεάν κρατική αρωγή στους πυροπλήκτους

Δωρεάν κρατική αρωγή ύψους 750 ευρώ/τ.μ. για κατοικίες ως 120 τ.μ. και 950 ευρώ/τ.μ. για διατηρητέες κατοικίες θα λάβουν οι πυρόπληκτοι, προκειμένου να ανακατασκευάσουν ή να επισκευάσουν τα κτίριά τους που υπέστησαν ζημιές από τις πυρκαϊές του Αυγούστου στις περιοχές των Νομών Αττικής και Ευβοίας. Για την άμεση ανακούφιση των πληγέντων των οποίων οι οικίες καταστράφηκαν ολοσχερώς, προβλέπεται εφάπαξ οικονομική ενίσχυση με 10.000 ευρώ για την αντικατάσταση των οικοσκευών.

Δωρεάν κρατική  αρωγή στους  πυροπλήκτους | tovima.gr

Δωρεάν κρατική αρωγή ύψους 750 ευρώ/τ.μ. για κατοικίες ως 120 τ.μ. και 950 ευρώ/τ.μ. για διατηρητέες κατοικίες θα λάβουν οι πυρόπληκτοι, προκειμένου να ανακατασκευάσουν ή να επισκευάσουν τα κτίριά τους που υπέστησαν ζημιές από τις πυρκαϊές του Αυγούστου στις περιοχές των Νομών Αττικής και Ευβοίας. Για την άμεση ανακούφιση των πληγέντων των οποίων οι οικίες καταστράφηκαν ολοσχερώς, προβλέπεται εφάπαξ οικονομική ενίσχυση με 10.000 ευρώ για την αντικατάσταση των οικοσκευών. Χθες ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιάς υπέγραψε τη σχετική κοινή υπουργική απόφαση. Με άλλη απόφαση οριοθετήθηκαν οι πυρόπληκτες περιοχές των Νομών Αττικής και Ευβοίας. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση στην ΥΑΣ εντός δύο μηνών από τη δημοσίευση της ΚΥΑ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk