Συστάσεις Καρατζαφέρη προς τους υποψηφίους του ΛΑΟΣ

Ρόλο ρυθμιστή την επομένη των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου προβλέπει για τον ΛΑΟΣ ο πρόεδρός του κ. Γ. Καρατζαφέρης, δίνοντας παράλληλα και το «πράσινο φως» για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του κόμματός του. «Σε μια διάλυση σαφή είναι η ΝΔ. Είναι διαλυμένο κόμμα και υπεύθυνος είναι ο Κ. Καραμανλής» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης στη χθεσινοβραδινή ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι ο ΛΑΟΣ είναι σε ανοδική τροχιά, εν αντιθέσει με το κυβερνών κόμμα που είναι σε αποσύνθεση.

Ρόλο ρυθμιστή την επομένη των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου προβλέπει για τον ΛΑΟΣ ο πρόεδρός του κ. Γ. Καρατζαφέρης, δίνοντας παράλληλα και το «πράσινο φως» για την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων του κόμματός του. «Σε μια διάλυση σαφή είναι η ΝΔ. Είναι διαλυμένο κόμμα και υπεύθυνος είναι ο Κ. Καραμανλής» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης στη χθεσινοβραδινή ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα ότι ο ΛΑΟΣ είναι σε ανοδική τροχιά, εν αντιθέσει με το κυβερνών κόμμα που είναι σε αποσύνθεση. Εν αναμονή πολλαπλών επιθέσεων από τη ΝΔ, ο κ. Καρατζαφέρης κάλεσε τα μέλη του να μην προβαίνουν σε προκλήσεις, να μη χρησιμοποιούν υπερθετικό βαθμό στις εκφράσεις τους και να μη δείχνουν επιθετικότητα. Αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό, είπε ότι είναι ιδιαίτερα αγχωμένος και επειδή διαπιστώνει πως η συσπείρωση της ΝΔ είναι χαμηλή και υπάρχουν διαρροές προς τον ΛΑΟΣ καταφεύγει σε ύβρεις εναντίον του κόμματός του.

Νέα δεδομένα σε πολλές περιφέρειες δημιουργούν τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, τα οποία συγκροτήθηκαν ύστερα από τις πολλές επαφές και τις συζητήσεις που είχε ο κ. Καρατζαφέρης με πολιτευτές και στελέχη της ΝΔ. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα είναι υποψήφιος στη Ροδόπη, όπου με την παρουσία του θα δυσκολέψει τη ΝΔ, αλλά και στη Β΄ Αθηνών, ενώ στα ψηφοδέλτια συμπεριελήφθησαν και ορισμένοι πρώην βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, όπως οι κκ. Γ. Γαρουφαλιάς (Λάρισα) και Δ. Κωνσταντάρας (Α΄ Αθηνών), αλλά και στελέχη που προέρχονται από την κυβερνητική παράταξη, όπως η κυρία Ουρανία Παπανδρέου-Παπαδάκη (Εύβοια). Επίσης υποψήφιος θα είναι στην Α΄ Αθηνών και ο ευρωβουλευτής κ. Αθ. Πλεύρης.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk