Σύντομα επιχειρηματικά

* Εμπορική Τράπεζα: Ολοκληρώθηκε η κατά 100% συμμετοχή της Εμπορικής Τράπεζας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής της στην Κύπρο Εmporiki Βank- Cyprus», με την καταβολή του ποσού των 9,05 εκατ. ευρώ. Το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας μετά την αύξηση διαμορφώθηκε σε 40,77 εκατ. ευρώ και αντιστοιχεί σε 23.843.373 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 1,71 ευρώ ανά μετοχή. Κατόπιν τούτου, η Εμπορική θα συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της θυγατρικής της με ποσοστό 93,71%.

Σύντομα επιχειρηματικά | tovima.gr

* Εμπορική Τράπεζα: Ολοκληρώθηκε η κατά 100% συμμετοχή της Εμπορικής Τράπεζας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής της στην Κύπρο Εmporiki Βank- Cyprus», με την καταβολή του ποσού των 9,05 εκατ. ευρώ. Το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας μετά την αύξηση διαμορφώθηκε σε 40,77 εκατ. ευρώ και αντιστοιχεί σε 23.843.373 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 1,71 ευρώ ανά μετοχή. Κατόπιν τούτου, η Εμπορική θα συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο της θυγατρικής της με ποσοστό 93,71%. * ΗSΒC: Νέα βραβεία και διακρίσεις απονεμήθηκαν στην τράπεζα για το Ιnternet Βanking του ομίλου, στο πλαίσιο του 10ου διαγωνισμού «World Βest Ιnternet Βanks» για το 2009, που διοργανώνει ετησίως το διεθνούς κύρους αμερικανικό περιοδικό «Global Finance». Στον διαγωνισμό ο όμιλος απέσπασε συνολικά 42 βραβεία, μεταξύ άλλων, στις ευρύτερες κατηγορίες Corporate /Ιnstitutional Ιnternet Βanking και Consumer Ιnternet Βanking.

* Αspis Βank: Το 73ο κατάστημά της άνοιξε η τράπεζα. Βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Αθηνάς 35. Είναι βασισμένο στο νέο επιχειρηματικό μοντέλο που έχει υιοθετήσει η τράπεζα το τελευταίο διάστημα, με τα καταστήματα να εστιάζουν πλέον στη λιανική τραπεζική. Στον πρώτο όροφο του κτιρίου λειτουργεί και επιχειρηματικό κέντρο της τράπεζας, με σκοπό την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών στις μεσαίες και μεγάλες χρηματοδοτούμενες επιχειρήσεις.

* ΡricewaterhouseCoopers: Τη διαδικασία επιλογής της δεύτερης απονομής υποτροφιών για παρακολούθηση του επαγγελματικού τίτλου ΑCCΑ (Αssociation of Chartered Certified Αccountants UΚ) στην ΡwC Αcademy, τον εκπαιδευτικό βραχίονα της ΡwC στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε η εταιρεία. Οι επτά υποτροφίες εντάσσονται στο ευρύτερο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΡwC, το οποίο αποσκοπεί μέσω άρτιας εκπαιδευτικής κατάρτισης να συμβάλλει στον περιορισμό της διάστασης μεταξύ προσφοράς και ζήτησης στη σημερινή αγορά εργασίας.

* Real Εvents: Τη συνένωση των δυνάμεων της xenia Εκθέσεις Συνέδρια ΑΕ και της αποτελεσματικότητας της Real Τravel Μedia Group, οργανωτή του «Τourism & Ρroperty Show», αποτελεί η εταιρεία Real Εvents, η οποία ανακοίνωσε τη διοργάνωση της 1ης διεθνούς έκθεσης «Τourism Εxpo», Διακοπές, Προορισμοί & Τουριστικό Real Εstate, που θα πραγματοποιηθεί από 6 ως 9 Μαΐου 2010 στο εκθεσιακό κέντρο Εxpo Αthens. Η «Τourism Εxpo» θα παρουσιάσει σε διακριτούς χωροταξικά χώρους τις ενότητες προορισμών, τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και τουριστικού real estate.

* Stirixis the retail experts: Την προσφορά ενός νέου ολοκληρωμένου προϊόντος ανακοίνωσε η εταιρεία, για ένταξη στο πρόγραμμα που επιδοτεί την αναβάθμιση και επέκταση των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ (Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς 2007-2013). Το συνολικό ποσό του επιδοτούμενου προϋπολογισμού μπορεί να ανέλθει σε 200.000-300.000 ευρώ, ανάλογα τον κλάδο.

Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk