Συνέδριο για τη διαχείριση πιστωτικού κινδύνου

Η διεθνής χρηματοπιστωτική κρίση έχει φέρει στο προσκήνιο τη σημαντικότητα της Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου για τις εταιρείες. Αυτό το θέμα θα συζητήσουν 10 επικεφαλής εταιρειών στο 2ο Συνέδριο Credit Risk Μanagement της ΙCΑΡ Group που οργανώνεται την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στην Αθήνα. Φέτος θα φιλοξενηθούν οι ακόλουθοι διεθνείς ομιλητές: ο κ. Stephen Schaefer, καθηγητής finance του London Βusiness School με κεντρική ομιλία σχετική με το τι έχει αλλάξει στη διαχείριση του πιστωτικού κινδύνου, ο κ.

Συνέδριο για τη διαχείριση πιστωτικού κινδύνου | tovima.gr

Η διεθνής χρηματοπιστωτική κρίση έχει φέρει στο προσκήνιο τη σημαντικότητα της Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου για τις εταιρείες. Αυτό το θέμα θα συζητήσουν 10 επικεφαλής εταιρειών στο 2ο Συνέδριο Credit Risk Μanagement της ΙCΑΡ Group που οργανώνεται την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Φέτος θα φιλοξενηθούν οι ακόλουθοι διεθνείς ομιλητές: ο κ. Stephen Schaefer, καθηγητής finance του London Βusiness School με κεντρική ομιλία σχετική με το τι έχει αλλάξει στη διαχείριση του πιστωτικού κινδύνου, ο κ. Richard J. Ηunter, διευθύνων σύμβουλος της Fitch Ratings με παρουσίαση για το μέλλον στο credit risk management και προβλέψεις για τα ratings του 2012, ο κ. Francois Μeunier, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Coface ο οποίος θα εστιάσει στις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές του κλάδου.

Τις κεντρικές αυτές ομιλίες θα ακολουθήσει η παρουσίαση των ευρημάτων σχετικής μελέτης της ΙCΑΡ Group η οποία χαρτογραφεί την εξέλιξη της πιστοληπτικής ικανότητας των ελληνικών εταιρειών με τα πιο πρόσφατα οικονομικά στοιχεία Ασυνέπειας από τον Ιούλιο του 2008 ως τον Ιούλιο του 2009.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk