ΕΛΛΑΔΑ

Πληρώνουμε πανάκριβα τη βενζίνη προ φόρων

Το άλμα τιμών καταναλωτή στα καύσιμα που σημειώθηκε τον τελευταίο χρόνο για κερδοσκοπικούς λόγους, ανέδειξε την Ελλάδα τέταρτη ακριβότερη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ενωση ως προς την τιμή της βενζίνης (προ φόρων). Πριν από έναν χρόνο- το καλοκαίρι του 2008- η χώρα μας βρισκόταν στην 7η θέση της σχετικής κατάταξης στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Βεβαίως τα καύσιμα έχουν εποχικά αυξημένη ζήτηση στη χώρα μας και ο Αύγουστος είναι μήνας μεγάλης κατανάλωσης τόσο στην ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά.

Πληρώνουμε  πανάκριβα  τη βενζίνη  προ φόρων | tovima.gr

Το άλμα τιμών καταναλωτή στα καύσιμα που σημειώθηκε τον τελευταίο χρόνο για κερδοσκοπικούς λόγους, ανέδειξε την Ελλάδα τέταρτη ακριβότερη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ενωση ως προς την τιμή της βενζίνης (προ φόρων). Πριν από έναν χρόνο- το καλοκαίρι του 2008- η χώρα μας βρισκόταν στην 7η θέση της σχετικής κατάταξης στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Βεβαίως τα καύσιμα έχουν εποχικά αυξημένη ζήτηση στη χώρα μας και ο Αύγουστος είναι μήνας μεγάλης κατανάλωσης τόσο στην ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Ιδιαίτερα εφέτος, με την οικονομική ύφεση παρατηρήθηκε το φαινόμενο της αυξημένης μετακίνησης με αυτοκίνητο για διακοπές, τόσο τον Ιούλιο όσο και τον Αύγουστο, συγκριτικά με τις εσωτερικές μετακινήσεις που έγιναν με πλοίο και αεροπλάνο, οι οποίες ήταν ακριβότερες και είχαν

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk