«Γυρίζει» για το ξυστό λαχείο

Παρατείνεται ως και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009 η δημόσια διαβούλευση με όλους τους ενδιαφερομένους σχετικά με την προκήρυξη για την ανάθεση της παραγωγής, της διαχείρισης, της λειτουργίας και της προβολής του Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου (Σ.Κ.Λ.) σε δύο ιδιωτικούς φορείς. Η προθεσμία της δημόσιας διαβούλευσης έληγε χθες Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009. Οπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομίας η σχετική προκήρυξη έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου από τις 6 Αυγούστου …

«Γυρίζει» για το ξυστό λαχείο | tovima.gr

Παρατείνεται ως και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009 η δημόσια διαβούλευση με όλους τους ενδιαφερομένους σχετικά με την προκήρυξη για την ανάθεση της παραγωγής, της διαχείρισης, της λειτουργίας και της προβολής του Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου (Σ.Κ.Λ.) σε δύο ιδιωτικούς φορείς. Η προθεσμία της δημόσιας διαβούλευσης έληγε χθες Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009.

Οπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομίας η σχετική προκήρυξη έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου από τις 6 Αυγούστου 2009. Η προκήρυξη αφορά τον διεθνή δημόσιο ανοιχτό πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο ανάθεσης την οικονομικά υψηλότερη προσφορά για την παραχώρηση του έργου της παραγωγής, διαχείρισης, λειτουργίας και προβολής του Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου, σύμφωνα με σχέδιο νέου Προεδρικού Διατάγματος «Περί του Στιγμιαίου Κρατικού Λαχείου και κανονισμού λειτουργίας και διαχείρισης αυτού», το περιεχόμενο του οποίου είναι ενσωματωμένο σε διάφορες διατάξεις της προκήρυξης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk