Ανοίγει πάλι το Μινιόν

Την αξιοποίηση των κτιρίων που φιλοξενούσαν στο παρελθόν το πολυκατάστημα Μινιόν στο κέντρο της Αθήνας με τη μετατροπή τους σε σύγχρονο εμπορικό πολυκατάστημα αποφάσισε η διοίκηση της Εlmec Sport, που ανήκει στον όμιλο της Folli Follie. Φορέας υλοποίησης θα είναι η θυγατρική εταιρεία Ηπειρωτική ΑΕΚΕ, στην οποία ανήκει το μεγαλύτερο μέρος των κτιρίων. Το πολυκατάστημα θα καταλαμβάνει έκταση περί τα 15.000 τ.μ., το κόστος υλοποίησής του εκτιμάται…

Ανοίγει πάλι το Μινιόν | tovima.gr

Την αξιοποίηση των κτιρίων που φιλοξενούσαν στο παρελθόν το πολυκατάστημα Μινιόν στο κέντρο της Αθήνας με τη μετατροπή τους σε σύγχρονο εμπορικό πολυκατάστημα αποφάσισε η διοίκηση της Εlmec Sport, που ανήκει στον όμιλο της Folli Follie.

Φορέας υλοποίησης θα είναι η θυγατρική εταιρεία Ηπειρωτική ΑΕΚΕ, στην οποία ανήκει το μεγαλύτερο μέρος των κτιρίων. Το πολυκατάστημα θα καταλαμβάνει έκταση περί τα 15.000 τ.μ., το κόστος υλοποίησής του εκτιμάται σε περίπου 17 εκατ. ευρώ και αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το τρίτο τρίμηνο του 2011. Στόχος της εταιρείας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι το νέο πολυκατάστημα στην ιστορική αγορά της οδού Πατησίων να απευθύνεται σε μεσαία εισοδηματικά κλιμάκια και να αποτελέσει μια εντελώς νέα πρόταση για την αθηναϊκή αγορά, προσφέροντας στους καταναλωτές εμπορευματικές επιλογές και μια εμπειρία αγορών που απουσιάζει σήμερα από την Αθήνα.

Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk