ατζέντα

Ο Γιώργος Νταλάρας (φωτογραφία) ενώνει τις δυνάμεις του με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Μπάμπη Στόκα. Υστερα από τη συναυλία που έδωσαν την Κυριακή στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, σειρά έχει το Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη. Οι τρεις ερμηνευτές θα ταξιδέψουν το κοινό μέσα από κομμάτια της προσωπικής δισκογραφίας τους και στη συνέχεια θα συνυπάρξουν στη σκηνή ερμηνεύοντας μελωδίες σημαντικών δημιουργών. Ωρα έναρξης: 21.00.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ
Συναυλία στην Πέτρα
Ο Γιώργος Νταλάρας (φωτογραφία) ενώνει τις δυνάμεις του με τον Παντελή Θαλασσινό και τον Μπάμπη Στόκα.

Υστερα από τη συναυλία που έδωσαν την Κυριακή στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, σειρά έχει το Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη. Οι τρεις ερμηνευτές θα ταξιδέψουν το κοινό μέσα από κομμάτια της προσωπικής δισκογραφίας τους και στη συνέχεια θα συνυπάρξουν στη σκηνή ερμηνεύοντας μελωδίες σημαντικών δημιουργών. Ωρα έναρξης: 21.00.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΤΕΛΛΑΤΟΥ
Ο χορός των κανιβάλων

«Καν.ιβ.αλοι»είναι ο τίτλος της χοροθεατρικής παράστασης της Αγγελικής Στελλάτου (φωτογραφία) μαζί με την ομάδα Υψιλον που κάνει πρεμιέρα σήμερα στο Θέατρο του Νέου Κόσμου. Η νέα δουλειά της δημιουργού θα παρουσιάζεται ως τις 27 Σεπτεμβρίου και έχει ως άξονα την καθημερινή μας συμπεριφορά, η οποία άλλοτε είναι απροκάλυπτα βίαιη και άλλοτε ιδιαιτέρως πολιτισμένη. Σκηνογραφία:

Γιώργος Λυντζέρης. Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος. Ωρα έναρξης: 21.30.

ΜΟΥΣΙΚΗ
Ο Φοίβος Δεληβοριάςκλείνει την καλοκαιρινή περιοδεία του με μια συναυλία-πάρτι στο Κηποθέατρο Παπάγου. Ο τραγουδοποιός σκοπεύει να κινηθεί σε ελληνικές και τζαζ-σουίνγκ νότες.

Κηποθέατρο Παπάγου, τηλ. 210

6540.705.

Με ένα ανανεωμένοπρόγραμμα χορταστικής διάρκειας (δυόμισι ώρες) επιστρέφει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη. Θα τραγουδήσει παλιά και νέα, ακυκλοφόρητα τραγούδια του. Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, Βύρωνας, τηλ. 210 7609.340.

ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Εγκαινιάζεται σήμεραη έκθεση της Σχολής Βακαλό Αrt and Design με τίτλο «city. reality. show» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η έκθεση επιδιώκει να μεταφέρει τις ιδέες, τους προβληματισμούς και τα ερωτήματα νέων δημιουργών για το φαινόμενο της σύγχρονης μεγαλούπολης ως χώρου στον οποίο συνυπάρχουν οι κοινωνικές, πολιτικές, οικονομικές και άλλες λειτουργίες με τις διαπροσωπικές σχέσεις. Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 29 Σεπτεμβρίου.

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι, τηλ. 210 3460.981.

Στον ανακαινισμένο χώροτου Μεγάρου Δημητρακοπούλου φιλοξενείται ως τις 20 Σεπτεμβρίου η έκθεση φωτογραφίας «Αrchitexture» της Αννας Μητρογιάννη. Το θέμα της έκθεσης προσεγγίζει την αρχιτεκτονική με απέριττη και συνάμα ιδιόμορφη ματιά.

Παροικιά Πάρου, Μέγαρο Δημητρακοπούλου.

Ονειρα και εμμονέςτου τρομερού παιδιού του ιταλικού κινηματογράφου Φεντερίκο Φελίνι αποτυπώνονται στα 80 πρωτότυπα σχέδια και στις 10 αναπαραγωγές από το νεοεκδοθέν Libro dei Sogni (Βιβλίο των Ονείρων) που εκτίθενται ως τις 20 Σεπτεμβρίου στο Ιδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. και Μ. Θεοχαράκη.

Ιδρυμα Θεοχαράκη, πληροφορίες στο τηλ. 210 3611.206 και στη διεύθυνση www. thf.gr

Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk