Το Εφετείο δικαίωσε τον Μιχ. Σταθόπουλο

Το Εφετείο Αθηνών επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση που είχε επιδικάσει το ποσό των 300.000 ευρώ υπέρ του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης και πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μιχ. Σταθόπουλου για την ηθική βλάβη που υπέστη από την προσβολή της προσωπικότητας αλλά και τη συκοφαντική δυσφήμηση από τον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha και τον κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλο . Το Εφετείο έκρινε ότι ο κ. Τριανταφυλλόπουλος εν γνώσει του ενέπλεξε τον κ. Σταθόπουλο στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος, υποστηρίζοντας ότι παρενέβη στον τότε ανακριτή και καταδικασθέντα Ε.

Το Εφετείο  δικαίωσε  τον Μιχ.  Σταθόπουλο | tovima.gr

Το Εφετείο Αθηνών επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση που είχε επιδικάσει το ποσό των 300.000 ευρώ υπέρ του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης και πρώην πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μιχ. Σταθόπουλου για την ηθική βλάβη που υπέστη από την προσβολή της προσωπικότητας αλλά και τη συκοφαντική δυσφήμηση από τον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha και τον κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλο .

Το Εφετείο έκρινε ότι ο κ. Τριανταφυλλόπουλος εν γνώσει του ενέπλεξε τον κ. Σταθόπουλο στην υπόθεση του παραδικαστικού κυκλώματος, υποστηρίζοντας ότι παρενέβη στον τότε ανακριτή και καταδικασθέντα Ε. Καλούση προκειμένου να αποφυλακίσει τον κατηγορούμενο για υπόθεση ναρκωτικών Γ. Ιατρίδη.

Το ποσό των 300.000 ευρώ θα διατεθεί στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με δήλωση του κ. Σταθόπουλου.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk