Επίσκεψη σε υπηρεσία του ΙΚΑ

Βολές Τσίπρα κατά όσων υπονομεύουν τον ουσιαστικό πολιτικό διάλογο

Στο θέμα του ντιμπέιτ αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, ο οποίος επισκέφθηκε υπηρεσία του IKA. Με αφορμή και την αποχώρηση του ΚΚΕ από τη Διακομματική, ο κ. Τσίπρας αναρωτήθηκε αν υπάρχει διάθεση για ουσιαστικό διάλογο. Παράλληλα, αναφέρθηκε εκ νέου στο θέμα της ανασφάλιστης εργασίας.

Στο θέμα του ντιμπέιτ αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΝ, κ. Αλ. Τσίπρας, ο οποίος σήμερα επισκέφθηκε τη μηχανογραφική υπηρεσία του IKA. Με αφορμή και την αποχώρηση του ΚΚΕ από τη Διακομματική, ο κ. Τσίπρας αναρωτήθηκε αν υπάρχει διάθεση για ουσιαστικό διάλογο.

«Ιδιαίτερη εντύπωση μας προκαλεί η στάση του ΚΚΕ που έφυγε χθες από τις διαπραγματεύσεις. Αναρωτιόμαστε δεν θέλουν, ο κ. Καραμανλής, ο κ. Παπανδρέου, η κα Παπαρήγα, τη διεξαγωγή του πολιτικού διαλόγου με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς; Τι φοβούνται;

» Και δευτερευόντως αναρωτιόμαστε ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι έχουν όφελος από το να μην γίνει καθόλου αυτή η αναμέτρηση και να δούμε δύο παράλληλους μονολόγους, δύο μονομάχων που η πολιτική τους στα κρίσιμα ζητήματα στην οικονομική και κοινωνική πολιτική δεν έχει πολύ μεγάλες διαφορές, δεν είναι ανταγωνιστική είναι συμπληρωματική» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, επανέλαβε την ανησυχία του ΣΥΡΙΖΑ για το μέλλον της κοινωνικής ασφάλισης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις μορφές ελαστικής απασχόλησης.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk