Με σχέδιο για την κρίση

Συνάντηση των προέδρων πέντε διμερών Επιμελητηρίων με τον Γιώργο Παπανδρέου

Συνάντηση με τους προέδρους των πέντε μεγαλύτερων διμερών επιμελητηρίων στην Ελλάδα είχε την Τρίτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Οι πρόεδροι παρέδωσαν στον κ. Παπανδρέου ένα σχέδιο εξόδου από την οικονομική κρίση, το οποίο χαρακτήρισαν «εργαλείο δουλειάς».

Συνάντηση με τους προέδρους των πέντε μεγαλύτερων διμερών επιμελητηρίων στην Ελλάδα είχε την Τρίτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Οι πρόεδροι παρέδωσαν στον κ. Παπανδρέου ένα σχέδιο εξόδου από την οικονομική κρίση, το οποίο χαρακτήρισαν «εργαλείο δουλειάς» που αφορά «το μέλλον της ελληνικής οικονομίας, τους άξονες και τις δράσεις μιας αυστηρά μεταρρυθμιστικής πολιτικής».

Μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Γιάννος Γραμματίδης ανέφερε ότι νωρίτερα είχαν παραδώσει το ίδιο σχέδιο και στον υπουργό Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου. Τόνισε ότι «αυτό είναι το μόνο εργαλείο που πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της κρίσης, να βγούμε δηλαδή από αυτή όσο γίνεται πιο γρήγορα, αλλά και να δημιουργήσουμε προοπτικές για μια ανταγωνιστική Ελλάδα το 2020».

Εξάλλου, ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου επισήμανε ότι «είναι μια ώρα μεγάλων αποφάσεων, όπου ο λαός περιμένει να ακούσει αλήθειες, όπου η πολιτική ηγεσία θα πρέπει να ξεπεράσει το πλέγμα του πολιτικού κόστους που έχει στοιχίσει στον ελληνικό λαό και τον τόπο και αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα που ταλανίζει την οικονομία μας σήμερα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk