Συνελήφθησαν δύο άτομα

Νεκροί δύο εργάτες από αναθυμιάσεις σε φρεάτιο στην Κάτω Κηφισιά

Δύο εργάτες έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια εργασιών σε φρεάτιο αποχέτευσης στην Κάτω Κηφισιά. Οι δύο άνδρες λιποθύμησαν από τις αναθυμιάσεις μέσα στο φρεάτιο. Λίγο αργότερα τους ανέσυρε νεκρούς συνεργείο της Πυροσβεστικής. Συνελήφθη ο εργοδηγός και ο οδηγός του σκαπτικού μηχανήματος.

Δύο εργάτες έχασαν τη ζωή τους το πρωί της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια εργασιών σε φρεάτιο αποχέτευσης στην οδό Σουλίου 6 στην Κάτω Κηφισιά. Θύματα είναι δύο εργάτες, υπήκοοι Ινδίας και Νεπάλ, μέλη συνεργείου τεχνικής εταιρίας που εκτελούσε εργασίες για λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ.

Το συνεργείο συνέδεε το βόθρο του Β’ Παιδικού Σταθμού Κηφισιάς με τον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης της ΕΥΔΑΠ, αλλά οι δύο εργάτες λιποθύμησαν από τις αναθυμιάσεις μέσα στο φρεάτιο. Λίγα λεπτά αργότερα τους ανέσυρε συνεργείο της Πυροσβεστικής και διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Από την αστυνομία συνελήφθη ο εργοδηγός και ο οδηγός του σκαπτικού μηχανήματος οι οποίοι κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk