Εξι μήνες απλήρωτοι

Διαμαρτυρία προς το υπουργείο Πολιτισμού για αθέτηση των συμβατικών υποχρεώσεών του απέναντι στην πολιτιστική επιχείρηση του Δήμου Πειραιά εξέφρασε η δημοτική Αρχή. Τονίζοντας ότι το ύψος του υποχρεώσεων αυτών αγγίζει το 1,3 εκατ. ευρώ για τα έτη 2006-2009, υπογραμμίζει ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν επί έξι μήνες απλήρωτοι. Στο πλαίσιο και του γενικότερου οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η πόλη, με παρελθοντικές δεσμεύσεις ύψους 2,5 εκατ. ευρώ ειδικά στην εν λόγω δημοτική επιχείρηση, η διοίκηση ζητεί άμεση ενίσχυση της πολιτιστικής δράσης και υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ υπουργείου και δήμου.

Εξι μήνες απλήρωτοι | tovima.gr

Διαμαρτυρία προς το υπουργείο Πολιτισμού για αθέτηση των συμβατικών υποχρεώσεών του απέναντι στην πολιτιστική επιχείρηση του Δήμου Πειραιά εξέφρασε η δημοτική Αρχή. Τονίζοντας ότι το ύψος του υποχρεώσεων αυτών αγγίζει το 1,3 εκατ. ευρώ για τα έτη 2006-2009, υπογραμμίζει ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν επί έξι μήνες απλήρωτοι. Στο πλαίσιο και του γενικότερου οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η πόλη, με παρελθοντικές δεσμεύσεις ύψους 2,5 εκατ.

ευρώ ειδικά στην εν λόγω δημοτική επιχείρηση, η διοίκηση ζητεί άμεση ενίσχυση της πολιτιστικής δράσης και υλοποίηση της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ υπουργείου και δήμου.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk