Ως τις 5 Οκτωβρίου οι συμμετοχές για το βραβείο καλύτερου νέου επιχειρηματία

H Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, η επόμενη ημέρα των εκλογών, ορίστηκε ως η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή συμμετοχών στο βραβείο της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, που θεσπίστηκε από κοινού με τον κ. Στ.Χατζηιωάννου, για τον καλύτερο νέο επιχειρηματία της χρονιάς. Το ΑLΒΑ Graduate Βusiness School έχει την επιστημονική και οργανωτική εποπτεία του βραβείου. Ο επιχειρηματίας που θα βραβευθεί θα πάρει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, τα οποία θα πρέπει υποχρεωτικά να επενδυθούν ως κεφάλαιο στην επιχείρηση.

Ως τις 5 Οκτωβρίου οι συμμετοχές για  το βραβείο καλύτερου νέου επιχειρηματία | tovima.gr

H Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, η επόμενη ημέρα των εκλογών, ορίστηκε ως η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή συμμετοχών στο βραβείο της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, που θεσπίστηκε από κοινού με τον κ. Στ.Χατζηιωάννου, για τον καλύτερο νέο επιχειρηματία της χρονιάς.

Το ΑLΒΑ Graduate Βusiness School έχει την επιστημονική και οργανωτική εποπτεία του βραβείου. Ο επιχειρηματίας που θα βραβευθεί θα πάρει χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, τα οποία θα πρέπει υποχρεωτικά να επενδυθούν ως κεφάλαιο στην επιχείρηση. Απαραίτητες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή είναι ο υποψήφιος να έχει ηλικία κάτω των 40 ετών, να έχει τουλάχιστον το 50% επιχείρησης που έχει ιδρυθεί μεταξύ 2003 και 2007 και να απασχολεί κατά μέσον όρο την τελευταία διετία τουλάχιστον πέντε υπαλλήλους. Η επιχείρηση πρέπει να έχει κύκλο εργασιών το τελευταίο οικονομικό έτος 300.000 ευρώ και πάνω. Υπενθυμίζεται ότι το 2008 νικητές ήταν οι Αρης και Μπράιαν Κάρεϊ της Simply Βurgers.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk