Εικονικές συναλλαγές με ουγγρικές εταιρείες

Μία στις τρεις ελληνικές επιχειρήσεις που πραγματοποιούν συναλλαγές με αντίστοιχες ουγγρικές εταιρείες εξετάζεται από τις εφορίες για εικονικές συναλλαγές. Σύμφωνα με διασταυρώσεις που πραγματοποίησε πρόσφατα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων σε δηλωθείσες παραδόσεις από ελληνικές επιχειρήσεις σε ουγγρικές μέσα στο 2008, προέκυψε ότι από τις 392 συναλλαγές που δηλώθηκαν από 303 ελληνικές επιχειρήσεις, με συνολική αξία 24.656.868 ευρώ, οι 112 από αυτές, αξίας 14.

Εικονικές  συναλλαγές  με ουγγρικές  εταιρείες | tovima.gr

Μία στις τρεις ελληνικές επιχειρήσεις που πραγματοποιούν συναλλαγές με αντίστοιχες ουγγρικές εταιρείες εξετάζεται από τις εφορίες για εικονικές συναλλαγές. Σύμφωνα με διασταυρώσεις που πραγματοποίησε πρόσφατα η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων σε δηλωθείσες παραδόσεις από ελληνικές επιχειρήσεις σε ουγγρικές μέσα στο 2008, προέκυψε ότι από τις 392 συναλλαγές που δηλώθηκαν από 303 ελληνικές επιχειρήσεις, με συνολική αξία 24.656.868 ευρώ, οι 112 από αυτές, αξίας 14.794.463 ευρώ, που αφορούν 99 επιχειρήσεις, δεν έχουν δηλωθεί από τις αντίστοιχες ουγγρικές ως ενδοκοινοτικές αποκτήσεις.

Οι συναλλαγές αυτές αφορούν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο του εμπορίου ηλεκτρικών ειδών και αγροτικών προϊόντων και άλλων εξαγωγικών δραστηριοτήτων με μεγάλο κύκλο εργασιών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk