ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

«Βig Βrother» για λίγους

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Την απελευθέρωση εννέα γυναικών οι οποίες κρατούνταν όμηροι επί περίπου δύο μήνες σε θέρετρο κοντά στην Κωνσταντινούπολη, με αρχικό δέλεαρ τη συμμετοχή τους σε…ριάλιτι σόου, ανακοίνωσε χθες η στρατιωτική τουρκική αστυνομία. Η έφοδος των αστυνομικών πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, την περασμένη Δευτέρα σε βίλα στο θέρετρο Ρίβα στα προάστια της Κωνσταντινούπολης. Οι αστυνομικοί εντόπισαν εκεί εννέα γυναίκες, οι οποίες κρατούνταν όμηροι επί δύο μήνες.

«Βig Βrother» για λίγους | tovima.gr

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Την απελευθέρωση εννέα γυναικών οι οποίες κρατούνταν όμηροι επί περίπου δύο μήνες σε θέρετρο κοντά στην Κωνσταντινούπολη, με αρχικό δέλεαρ τη συμμετοχή τους σε…ριάλιτι σόου, ανακοίνωσε χθες η στρατιωτική τουρκική αστυνομία. Η έφοδος των αστυνομικών πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, την περασμένη Δευτέρα σε βίλα στο θέρετρο Ρίβα στα προάστια της Κωνσταντινούπολης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν εκεί εννέα γυναίκες, οι οποίες κρατούνταν όμηροι επί δύο μήνες. Ολες τους είχαν απαντήσει σε αγγελία η οποία αναζητούσε διαγωνιζόμενες για δήθεν ριάλιτι σόου το οποίο υποτίθεται ότι θα προβαλλόταν από μεγάλο κανάλι της τουρκικής τηλεόρασης. Οι εννέα γυναίκες επελέγησαν έπειτα από συνέντευξη και αναγκάστηκαν να υπογράψουν συμβόλαιο με τον όρο ότι δεν θα είχαν καμία επαφή με την οικογένειά τους ή κάποιον άλλο από τον «έξω κόσμο». Σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να καταβάλουν πρόστιμο ύψους 23.000 ευρώ! Τα θύματα της απάτης πίστεψαν αρχικώς ότι κινηματογραφούνταν για ριάλιτι τύπου «Βig Βrother». Σύμφωνα όμως με καταγγελίες, γυμνές φωτογραφίες τους κυκλοφόρησαν, χωρίς οι ίδιες να το γνωρίζουν, στο Ιnternet.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Χαμπέρ Τουρκ», η αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε έπειτα από τηλεφώνημα που κατάφερε να κάνει μία από τις ομήρους σε συγγενικό της πρόσωπο.

Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk