ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Απαντήσεις του Ζαγοράκη σε όλα και μέσω e-mail

Η δεύτερη πράξη της συνέντευξης του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Θόδωρου Ζαγοράκη ολοκληρώθηκε χθες με τις απαντήσεις του μέσω e-mail στις περισσότερες από 2.500 ερωτήσεις των οπαδών της ομάδας. Σύμφωνα με τον κ. Ζαγοράκη, «ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό αγωνιστικό δρόμο. Πέρυσι κάναμε πρωταθλητισμό. Εφέτος στοχεύουμε στο ίδιο.Πέρυσι στην κανονική διάρκεια ξεπεράσαμε τους δύο από τους τρεις της Αθήνας. Τα πλέι οφ ήταν μια εντελώς διαφορετική διαδικασία.Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε με πλάνο που θα φέρει τον ΠΑΟΚ σταθερά στις πρώτες θέσεις».

Απαντήσεις  του Ζαγοράκη  σε όλα και  μέσω e-mail | tovima.gr

Η δεύτερη πράξη της συνέντευξης του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Θόδωρου Ζαγοράκη ολοκληρώθηκε χθες με τις απαντήσεις του μέσω e-mail στις περισσότερες από 2.500 ερωτήσεις των οπαδών της ομάδας. Σύμφωνα με τον κ. Ζαγοράκη, «ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό αγωνιστικό δρόμο. Πέρυσι κάναμε πρωταθλητισμό. Εφέτος στοχεύουμε στο ίδιο.Πέρυσι στην κανονική διάρκεια ξεπεράσαμε τους δύο από τους τρεις της Αθήνας. Τα πλέι οφ ήταν μια εντελώς διαφορετική διαδικασία.Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε με πλάνο που θα φέρει τον ΠΑΟΚ σταθερά στις πρώτες θέσεις». Για τους Γκαρσία και Κονσεϊσάο απάντησε: «Δεν ήρθε ποτέ κάποια πρόταση, άρα δεν υπήρξε θέμα.Εχουμε πει ότι όλες οι προτάσεις εξετάζονται, αρκεί να φτάσουν σε μας».

Για την παρουσία του κ. Βασίλη Γκαγκάτση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχουν πολλοί παράγοντες σαν τον Γκαγκάτση. Αυτή τη στιγμή ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ είναι εδώ για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Ούτε του Ζαγοράκηούτε τα προσωπικά του.Η παραφιλολογία γύρω από το όνομά τουενισχύεται από ανθρώπους που ενδεχομένως έχουν προσωπικά μαζί του». Για την καλύτερη και χειρότερη στιγμή της προεδρίας του: «Τρεις ήταν οι χειρότερες:ο αποκλεισμός από τον Θρασύβουλο, ο αποκλεισμός από τη Χέρενφεϊν και το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Οσο για την καλύτερη; Την περιμένω…».

Σ τον Αρη την πρόθεσή της να αποκτήσει σύντομα το 51% της ΠΑΕ γνωστοποίησε χθες η Λέσχη Φίλων Αρη. «Η Λέσχη έχει ένα ποσοστό που αγγίζει το 28% στις μετοχές της ΠΑΕ Αρης και μεταβιβάστηκαν ποσοστά από τα δέκα φυσικά πρόσωπα πλην τριών» ανέφερε το μέλος του ΔΣ της Λέσχης κ. Τάσος Δεσύπρης εξηγώντας: «Αμεση προτεραιότητά μας είναι να ξεκινήσουμε από την επόμενη εβδομάδα όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται.Να καταρτιστεί ο φάκελος για να πάρει η Λέσχη και τα υπόλοιπα των ποσοστών των δέκα φυσικών προσώπων.Είμαι εγώ,ο κ. Γρανούζης, ο κ. Σκόρδας, ο κ. Γρόλλιος κ.ά. Μετά την κίνηση αυτή θα έχουμε το 51% των μετοχών και θα είναι κυρίαρχη η Λέσχη στον σύλλογο,με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Στον Ηρακλή ψυχή και ψυχραιμία ζήτησε από τους παίκτες του ο κ. Ολεγκ Προτάσοφ για τον μεθαυριανό αγώνα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ. Ο ουκρανός τεχνικός ανέφερε ότι «η ΑΕΚ έχει καλούς παίκτες και πρέπει να είμαστε σοβαροί ώσπου να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη».

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk