ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ…

Οταν μετά τον εκλογικό θρίαμβο του Ανδρέα Παπανδρέου το 1981 ορκίστηκε η πρώτη κυβέρνηση της Αλλαγής, οι νέοι υπουργοί βρήκαν άδεια υπουργικά γραφεία. Είχαν φύγει όλοι οι ως τότε υπουργοί της ΝΔ συναποκομίζοντας και τα προσωπικά τους είδη- στην περίπτωση του Πολιτικού Γραφείου του έως τότε Πρωθυπουργού εθεάθησαν και βοηθητικοί υπάλληλοι που έφευγαν βιαστικοί έχοντας στην αγκαλιά τους ογκώδεις γραφομηχανές! Οι γραμματείς του νέου Πρωθυπουργού βρήκαν άδεια ερειπωμένα γραφεία, όπως άδεια γραφεία βρήκαν και οι νέοι υπουργοί.

ΕΡΧΕΤΑΙ  Ο ΠΑΛΙΑΤΖΗΣ… | tovima.gr

Οταν μετά τον εκλογικό θρίαμβο του Ανδρέα Παπανδρέου το 1981 ορκίστηκε η πρώτη κυβέρνηση της Αλλαγής, οι νέοι υπουργοί βρήκαν άδεια υπουργικά γραφεία. Είχαν φύγει όλοι οι ως τότε υπουργοί της ΝΔ συναποκομίζοντας και τα προσωπικά τους είδη- στην περίπτωση του Πολιτικού Γραφείου του έως τότε Πρωθυπουργού εθεάθησαν και βοηθητικοί υπάλληλοι που έφευγαν βιαστικοί έχοντας στην αγκαλιά τους ογκώδεις γραφομηχανές!

Οι γραμματείς του νέου Πρωθυπουργού βρήκαν άδεια ερειπωμένα γραφεία, όπως άδεια γραφεία βρήκαν και οι νέοι υπουργοί. Προφανώς ήταν μεγάλη η θλίψη.

Ας ελπίσουμε ότι η επικείμενη κυβερνητική αλλαγή δεν θα έχει αντίστοιχο και μάλιστα χειρότερο σκηνικό. Διότι η κατάσταση που επικρατεί ήδη στο Μέγαρο Μαξίμου περιγράφεται δυστυχώς ως η ώρα του παλιατζή! Ελάχιστοι άνθρωποι κυκλοφορούν, τα τηλέφωνα σπανίως κουδουνίζουν, οι τελευταίοι μεγαλο-συνεργάτες του κ. Καραμανλή φεύγουν.

Είναι και πάλι κατανοητή η θλίψη τους, αλλά να μη λησμονούν ότι καθένας κρίνεται όχι για το πώς έρχεται αλλά για το πώς φεύγει από την εξουσία…

Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk