Δυσπιστία απέναντι στα πολιτικά κόμματα

Στην ίδια έρευνα διαπιστώνεται δυσπιστία απέναντι σε κυβέρνηση, Βουλή και πολιτικά κόμματα για την αποτελεσματικότητα της διακυβέρνησης ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους. Η πλειονότητα της ελληνικής κοινής γνώμης (σε ποσοστό 55%) συνεχίζει να εκφράζει την εμπιστοσύνη της στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Υψηλό είναι το ποσοστό των ελλήνων πολιτών (85%) οι οποίοι φαίνεται να μην εμπιστεύονται τα πολιτικά κόμματα της χώρας. Σημειώνεται ότι το ελληνικό ποσοστό δυσπιστίας είναι το πέμπτο υψηλότερο της έρευνας ακολουθώντας τα ποσοστά της Λετονίας (93%), της Κροατίας (91%), της Λιθουανίας (86%) και της Σλοβενίας (86%).

Δυσπιστία απέναντι στα πολιτικά κόμματα | tovima.gr

Στην ίδια έρευνα διαπιστώνεται δυσπιστία απέναντι σε κυβέρνηση, Βουλή και πολιτικά κόμματα για την αποτελεσματικότητα της διακυβέρνησης ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

Η πλειονότητα της ελληνικής κοινής γνώμης (σε ποσοστό 55%) συνεχίζει να εκφράζει την εμπιστοσύνη της στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Υψηλό είναι το ποσοστό των ελλήνων πολιτών (85%) οι οποίοι φαίνεται να μην εμπιστεύονται τα πολιτικά κόμματα της χώρας. Σημειώνεται ότι το ελληνικό ποσοστό δυσπιστίας είναι το πέμπτο υψηλότερο της έρευνας ακολουθώντας τα ποσοστά της Λετονίας (93%), της Κροατίας (91%), της Λιθουανίας (86%) και της Σλοβενίας (86%).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk