Απαισιόδοξοι και δυσαρεστημένοι οι Ελληνες

Απαισιόδοξοι δηλώνουν οι Ελληνες για την πορεία της οικονομίας σύμφωνα με τα στοιχεία του Ευρωβαρόμετρου. Στη συντριπτική πλειονότητά τους (94%) εμφανίζονται απογοητευμένοι από την παρούσα κατάσταση στην απασχόληση, ενώ 9 στους 10 πιστεύουν ότι είναι δύσκολο να βρεις καλή δουλειά στην Ελλάδα, ακόμη και αν έχεις υψηλά προσόντα. Οι Ελληνες είναι επίσης από τους πιο δυσαρεστημένους Ευρωπαίους όσον αφορά την κατάσταση της οικονομίας στη χώρα τους (90%). Δυσοίωνες είναι …

Απαισιόδοξοι και δυσαρεστημένοι οι Ελληνες | tovima.gr

Απαισιόδοξοι δηλώνουν οι Ελληνες για την πορεία της οικονομίας σύμφωνα με τα στοιχεία του Ευρωβαρόμετρου.

Στη συντριπτική πλειονότητά τους (94%) εμφανίζονται απογοητευμένοι από την παρούσα κατάσταση στην απασχόληση, ενώ 9 στους 10 πιστεύουν ότι είναι δύσκολο να βρεις καλή δουλειά στην Ελλάδα, ακόμη και αν έχεις υψηλά προσόντα. Οι Ελληνες είναι επίσης από τους πιο δυσαρεστημένους Ευρωπαίους όσον αφορά την κατάσταση της οικονομίας στη χώρα τους (90%). Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις για το μέλλον καθώς εκτιμούν επιδείνωση τους επόμενους 12 μήνες (48% και 52% αντίστοιχα).

Αρκετοί Ελληνες (47%) δυσκολεύονται να κάνουν οποιοδήποτε σχέδιο για το μέλλον που αφορά το νοικοκυριό τους καθώς η κατάσταση στην οποία βρίσκονται δεν τους το επιτρέπει. Οκτώ στους 10 έλληνες πολίτες, εκφράζουν δυσαρέσκεια για τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας στη χώρα μας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk