Ο Γκαγκάτσης «φωνή» του ΠΑΟΚ που ανανέωσε τη συνεργασία με Σάντος

Εμφανώς ενοχλημένος από τη… μιζέρια- όπως χαρακτήρισε τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Χέρενφεϊν- ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Θοδωρής Ζαγοράκης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. « Από μικρός έχω σαν αρχή να μην υπάρχει γκρίνια,γιατί αυτό μεταφέρεται στην ομάδα. Μόλις τελείωσε το παιχνίδι με τη Χέρενφεϊν όλοι ήμασταν σε άσχημη κατάσταση. Σίγουρα ήταν ένα δυνατό χαστούκι, και οικονομικό και ψυχολογικό, όμως να ξέρετε ότι η ομάδα δεν θα μείνει πίσω» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ ο υπεύθυνος οικονομικών κ.

Εμφανώς ενοχλημένος από τη… μιζέρια- όπως χαρακτήρισε τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τη Χέρενφεϊν- ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Θοδωρής Ζαγοράκης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. « Από μικρός έχω σαν αρχή να μην υπάρχει γκρίνια,γιατί αυτό μεταφέρεται στην ομάδα. Μόλις τελείωσε το παιχνίδι με τη Χέρενφεϊν όλοι ήμασταν σε άσχημη κατάσταση. Σίγουρα ήταν ένα δυνατό χαστούκι, και οικονομικό και ψυχολογικό, όμως να ξέρετε ότι η ομάδα δεν θα μείνει πίσω» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ ο υπεύθυνος οικονομικών κ. Ανδρέας Μανδρίνος , ο οποίος μίλησε με συγκεκριμένους αριθμούς, επισήμανε: «Εχουμε κλείσει τη δεύτερη συνεχόμενη κερδοφόρα σεζόν με 410.000 ευρώ.Για εμάς είναι πολύ σημαντικό, καθώς τα τρία προηγούμενά χρόνια ήμασταν στο μείον ».

Ο κ. Ζαγοράκης επιβεβαίωσε την ανανέωση συμβολαίου του προπονητή κ. Φερνάντο Σάντος, τονίζοντας ότι « δεν είναι δίκαιο αυτό που γίνεται με τον Σάντος, είναι προπονητής μας και πρέπει να τον στηρίξουμε. Η ανανέωση έγινε γιατί πιστεύουμε πως μαζί του μέχρι το τέλος θα δούμε αποτελέσματα . Μένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί το συμβόλαιό του. Υπάρχει η διάθεση και από τις δύο πλευρές. Το ανακοινώσαμε νωρίς,γιατί αντιληφθήκαμε μια έντονη μουρμούρα μέσα και έξω από την ομάδα».

Για την πολυσυζητημένη συνεργασία με τον (πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ) κ. Βασίλη Γκαγκάτση, ο κ. Ζαγοράκης υποστήριξε: «Εχει επαγγελματική σχέση με την ομάδα.Εγώ μέσα μου δεν αισθάνομαι παράγοντας, γι΄ αυτό πήραμε τον Γκαγκάτση. Ο ΠΑΟΚ είχε ανάγκη από μια τέτοια προσθήκη. Δεν είχαμε μια φωνή στα κέντρα αποφάσεων,τώρα όμως έχουμε ».

Με αφορμή (και) τον δανεισμό από τον Παναθηναϊκό του Μπράις Μουν, ο κ. Ζαγοράκης τόνισε με έμφαση ότι « ο ΠΑΟΚ δεν είναι στο άρμα κανενός, έτυχε και έγιναν κάποιες πωλήσεις και στο τέλος έγινε αυτή η προσθήκη του Μουν,ήταν απλά μια προσθήκη », ενώ για τα κρούσματα απειθαρχίας επισήμανε: « Υπήρξε ανοχή πέρυσι, όμως εφέτος όποιος δημιουργήσει προβλήματαθα τεθεί εκτός ομάδας αμέσως.Το έχουμε πάρει απόφαση και αυτό ισχύει για όλους». Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τέλος, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «ο Βασίλης Κουτσιανικούλης θα βοηθήσει πολύ την ομάδα, είμαι σίγουρος γι΄ αυτό, απλά θέλει χρόνο ». Σήμερα ο κ. Ζαγοράκης θα απαντήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ στα ερωτήματα (υπολογίζονται πάνω από 2.500) που έθεσαν με e-mail οι οπαδοί της ομάδας.

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk