Πυρά Κουμουτσάκου κατά Ραγκούση

Τις αντιφάσεις- κατά τη Ρηγίλλης- των στελεχών του ΠαΣοΚ για το θέμα του ενιαίου φορολογικού συντελεστή επέλεξε να αναδείξει χθες ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Γ. Κουμουτσάκος, κλιμακώνοντας την επίθεσή του στην αξιωματική αντιπολίτευση. Ο κ. Κουμουτσάκος, αφού κατηγόρησε το ΠαΣοΚ ότι συγκρότησε την τελευταία στιγμή «ομάδα κρούσης» για την οικονομία στην οποία συμμετέχουν γραφειοκράτες, εμπειρογνώμονες και μεγαλοστελέχη τραπεζών του ιδιωτικού τομέα, επιτέθηκε στον Γραμματέα του ΠαΣοΚ κ.

Πυρά Κουμουτσάκου κατά Ραγκούση | tovima.gr

Τις αντιφάσεις- κατά τη Ρηγίλλης- των στελεχών του ΠαΣοΚ για το θέμα του ενιαίου φορολογικού συντελεστή επέλεξε να αναδείξει χθες ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Γ. Κουμουτσάκος, κλιμακώνοντας την επίθεσή του στην αξιωματική αντιπολίτευση. Ο κ. Κουμουτσάκος, αφού κατηγόρησε το ΠαΣοΚ ότι συγκρότησε την τελευταία στιγμή «ομάδα κρούσης» για την οικονομία στην οποία συμμετέχουν γραφειοκράτες, εμπειρογνώμονες και μεγαλοστελέχη τραπεζών του ιδιωτικού τομέα, επιτέθηκε στον Γραμματέα του ΠαΣοΚ κ. Ι.Ραγκούση, αναφέροντας ότι υποστήριξε αντιφατικές θέσεις για το θέμα του ενιαίου φορολογικού συντελεστή.

Συγκεκριμένα είπε ότι προχθές το βράδυ, στις 20.30, σε τηλεοπτικό κανάλι, ο κ. Ραγκούσης ανέφερε «εμείς θα πάμε σε ενιαίο φορολογικό συντελεστή», ενώ μισή ώρα αργότερα – κατά τον κ. Κουμουτσάκο- υποστήριξε στο κρατικό κανάλι ότι «τα υψηλά εισοδήματα θα φορολογούνται με τον δικό τους συντελεστή, τα μεσαία εισοδήματα με τον δικό τους και τα εισοδήματα των χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων ουσιαστικά θα πρέπει με αφορολόγητο συντελεστή». Στο στόχαστρο βρέθηκε και η κυρία Λούκα Κατσέλη, η «επίδοξη τσαρίνα» όπως είπε ο κ. Κουμουτσάκος, που μίλησε για «εφαρμογή ενιαίας φορολογικής κλίμακας για όλα τα εισοδήματα».

Εντονα αντέδρασε το ΠαΣοΚ στις δηλώσεις του κ. Κουμουτσάκου, εκδίδοντας μάλιστα και ειδική ανακοίνωση. Σε αυτήν επισημάνθηκε, μεταξύ των άλλων: «Επόμενο στάδιο,αυτό που όλοι βλέπουμε χθες και σήμερα, στον κατήφορο που έχει επιλέξει η ηγεσία της ΝΔ,είναι η απροσχημάτιστη παραποίηση και διαστρέβλωση τοποθετήσεων στελεχών του ΠαΣοΚ. Το έργο αυτό ανέλαβε να διεκπεραιώσει και σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ,ο οποίος συνειδητά διαστρέβλωσε θέση του Κινήματος που ανέπτυξε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚΓιάννης Ραγκούσης» . Στην ίδια ανακοίνωση παρατέθηκε το επίμαχο απόσπασμα από τη δήλωση του κ. Ραγκούση, ο οποίος την προηγούμενη ημέρα είχε σημειώσει, εν όψει ΔΕΘ: «Ο κ. Παπανδρέου θα ανακοινώσει την ενιαία φορολογική κλίμακα,η οποία ανάλογα θα τείνει να μειώνεται για τους εργαζόμενους και να φθάνει στο ίδιο σημείο για όλους τους πολίτες απ΄ όπου και αν προέρχονται τα εισοδήματά τους».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk