Πολλά νέα πρόσωπα διεκδικούν σταυρό

Πολλές νέες υποψηφιότητες- όχι απαραιτήτως από ηλικιακής απόψεως- περιλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια του ΠαΣοΚ, τα οποία θα ανακοινωθούν σήμερα. Ενδεικτικά: Στην Α΄ Αθηνών θα είναι υποψήφιοι οι κκ. Σπ. Κουβέλης και Κ. Μποτόπουλος, ενώ σύμφωνα με τις χθεσινές πληροφορίες θα ριχτούν στη μάχη του σταυρού οι κυρίες Αννα Βαγενά, Αννα Φόνσου και Πέμη Ζούνη, καθώς και η κυρία Αθηνά Μαλαγαρδή. Στη Β΄ Περιφέρεια της Αθήνας θα είναι υποψήφιες η κυρία Λούκα Κατσέλη και η κυρία…

Πολλά νέα πρόσωπα διεκδικούν σταυρό | tovima.gr

Πολλές νέες υποψηφιότητες- όχι απαραιτήτως από ηλικιακής απόψεως- περιλαμβάνονται στα ψηφοδέλτια του ΠαΣοΚ, τα οποία θα ανακοινωθούν σήμερα. Ενδεικτικά:

Στην Α΄ Αθηνών θα είναι υποψήφιοι οι κκ. Σπ. Κουβέλης και Κ. Μποτόπουλος, ενώ σύμφωνα με τις χθεσινές πληροφορίες θα ριχτούν στη μάχη του σταυρού οι κυρίες Αννα Βαγενά, Αννα Φόνσου και Πέμη Ζούνη, καθώς και η κυρία Αθηνά Μαλαγαρδή.

Στη Β΄ Περιφέρεια της Αθήνας θα είναι υποψήφιες η κυρία Λούκα Κατσέλη και η κυρία Αννα Νταλάρα. Δεν αποκλείεται να είναι και ο κ. Π. Δήμας (αν δεν είναι στο Επικρατείας), ενώ στην ίδια περιφέρεια θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στο Κοινοβούλιο ο πρόεδρος των εργαζόμενων στα ασφαλιστικά ταμεία κ. Γ. Κουτρουμάνης και ο εφοριακός κ. Χρ. Μελάς. Αν τελικώς δεν είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο, στη Β΄ Αθήνας θα κατέλθει και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου κ. Ν. Ανδρουλάκης.

Στην Α΄ Πειραιώς μάλλον θα είναι υποψήφια η κυρία Δάφνη Μπόκοτα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην βουλευτής του ενιαίου ΣΥΝ κ. Ν. Γαλανός «πέρασε» από το κόσκινο της Επιτροπής Αξιολόγησης και απομένει η απόφαση του κ. Παπανδρέου. Ο κ. Γαλανός ήταν κατήγορος του Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο προ 20ετίας.

Στη Θεσσαλονίκη επανέρχεται ο κ. Σπ. Βούγιας , ενώ υποψήφιος θα είναι και ο κ. Χ. Μπαρμπουνάκης .

Στην Αρκαδία θα είναι υποψήφιοι οι κκ. Οδ. Κωνσταντινόπουλος και ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Δ. Παυλής. Στην Αργολίδα ένα από τα νέα ονόματα είναι αυτό του κ. Γ. Παραβάντη.

Επειτα από μακρά θητεία στη δημαρχία, υποψήφιος βουλευτής στην Κοζάνη (όπου «χηρεύει» μία έδρα, απουσία του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου ) θα είναι ο κ. Π. Κουκουλόπουλος.

Σε ό,τι αφορά τους πρώην ευρωβουλευτές: η κυρία Αικατερίνη Μπατζελή θα είναι υποψήφια στη Φθιώτιδα, η κυρία Ευαγγελία Τζαμπάζη στις Σέρρες και ο κ. Στ. Αρναουτάκης στο Ηράκλειο.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk