«ΝΤΙΜΠΕΪΤ» ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΑΣΚΙΕΣ!

Σε τηλεοπτικούς διαλόγους μεταξύ υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας στη Γαλλία, συνηθίζεται κατά τη διάρκεια της συζήτησης να σφυγμομετρούνται οι αντιδράσεις των τηλεθεατών. Ετσι μπορεί κανείς να ελέγξει την ευστοχία και την αποδοχή της κάθε παρέμβασης. Εάν γίνει δεκτή η παρουσία κοινού στη συζήτηση μεταξύ Καραμανλή και Παπανδρέου, συμφέρει τους δύο αρχηγούς να αποφύγουν πεζοδρομιακές φωνασκίες των οπαδών του κάθε κόμματος. Το κοινό, αν υπάρχει, πρέπει ουσιαστικά να είναι απλό φόντο, απλή «ταπετσαρία».

«ΝΤΙΜΠΕΪΤ» ΑΛΛΑ  ΧΩΡΙΣ ΦΩΝΑΣΚΙΕΣ! | tovima.gr

Σε τηλεοπτικούς διαλόγους μεταξύ υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας στη Γαλλία, συνηθίζεται κατά τη διάρκεια της συζήτησης να σφυγμομετρούνται οι αντιδράσεις των τηλεθεατών. Ετσι μπορεί κανείς να ελέγξει την ευστοχία και την αποδοχή της κάθε παρέμβασης.

Εάν γίνει δεκτή η παρουσία κοινού στη συζήτηση μεταξύ Καραμανλή και Παπανδρέου, συμφέρει τους δύο αρχηγούς να αποφύγουν πεζοδρομιακές φωνασκίες των οπαδών του κάθε κόμματος. Το κοινό, αν υπάρχει, πρέπει ουσιαστικά να είναι απλό φόντο, απλή «ταπετσαρία». Και αφού ο διάλογος τελειώσει, τότε θα μπορούσε να ζητηθεί η γνώμη των παρόντων. Χωρίς όμως παρέμβαση την ώρα της συζήτησης: αυτό επιβάλλει η σοβαρότητα των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk