Η Μetrostar παραχώρησε και άλλο πλοίο

Συνεχίζει τις πωλήσεις των πλοίων ο κ. Θ.Αγγελόπουλος, ο οποίος παραχώρησε άλλο ένα δεξαμενόπλοιο στην ελληνικών συμφερόντων ναυτιλιακή εταιρεία Ν.J. Goulandris, σύμφωνα με τον ναυλομεσιτικό οίκο Αllied, ο οποίος αναφέρει ότι το εν λόγω σκάφος θα παραδοθεί στον νέο διαχειριστή του μεταξύ του τέλους του 2009 και των αρχών του 2010. Αυτή τη φορά σειρά είχε το δεξαμενόπλοιο «Crude Gulf», χωρητικότητας 289.150 τόνων, το οποίο παραχωρήθηκε αντί 98 εκατ. δολαρίων, ενώ, όπως είναι ήδη γνωστό, την περασμένη εβδομάδα μεταβιβάστηκε από τη Μetrostar άλλο ένα δεξαμενόπλοιό της σε ναυτιλιακή εταιρεία της Ταϊβάν.

Η Μetrostar  παραχώρησε  και άλλο πλοίο | tovima.gr

Συνεχίζει τις πωλήσεις των πλοίων ο κ. Θ.Αγγελόπουλος, ο οποίος παραχώρησε άλλο ένα δεξαμενόπλοιο στην ελληνικών συμφερόντων ναυτιλιακή εταιρεία Ν.J. Goulandris, σύμφωνα με τον ναυλομεσιτικό οίκο Αllied, ο οποίος αναφέρει ότι το εν λόγω σκάφος θα παραδοθεί στον νέο διαχειριστή του μεταξύ του τέλους του 2009 και των αρχών του 2010.

Αυτή τη φορά σειρά είχε το δεξαμενόπλοιο «Crude Gulf», χωρητικότητας 289.150 τόνων, το οποίο παραχωρήθηκε αντί 98 εκατ. δολαρίων, ενώ, όπως είναι ήδη γνωστό, την περασμένη εβδομάδα μεταβιβάστηκε από τη Μetrostar άλλο ένα δεξαμενόπλοιό της σε ναυτιλιακή εταιρεία της Ταϊβάν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk