ΔΟΛ και ΠΗΓΑΣΟΣ αξιολογούν συνεργασίες στον τομέα εκτυπώσεων

Συνεργασίες στον τομέα των εκτυπώσεων εξετάζονται από τη ΔΟΛ ΑΕ και την Πήγασος Εκδοτική ΑΕ. Σε χθεσινή του επιστολή προς το ΧΑ, ο ΔΟΛ ανέφερε «Η Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη ΑΕ, σχολιάζοντας δημοσιεύματα του Τύπου αναφορικά με την εταιρεία του Ομίλου Εκτυπώσεις Ιρις ΑΕΒΕ (συμμετοχή 50%), γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο ενίσχυσης και ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, εξετάζει και αξιολογεί κάθε ενδεχόμενη επωφελή συνεργασία στον τομέα των εκτυπώσεων». Ακόμη, στην ίδια επιστολή ο ΔΟΛ διευκρινίζει ότι «ως οφείλει, θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό και τις αρμόδιες αρχές για κάθε σχετική απόφαση ή επιχειρηματική συμφωνία».

ΔΟΛ και ΠΗΓΑΣΟΣ αξιολογούν  συνεργασίες στον τομέα εκτυπώσεων | tovima.gr

Συνεργασίες στον τομέα των εκτυπώσεων εξετάζονται από τη ΔΟΛ ΑΕ και την Πήγασος Εκδοτική ΑΕ. Σε χθεσινή του επιστολή προς το ΧΑ, ο ΔΟΛ ανέφερε «Η Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη ΑΕ, σχολιάζοντας δημοσιεύματα του Τύπου αναφορικά με την εταιρεία του Ομίλου Εκτυπώσεις Ιρις ΑΕΒΕ (συμμετοχή 50%), γνωστοποιεί ότι, στο πλαίσιο ενίσχυσης και ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της, εξετάζει και αξιολογεί κάθε ενδεχόμενη επωφελή συνεργασία στον τομέα των εκτυπώσεων».

Ακόμη, στην ίδια επιστολή ο ΔΟΛ διευκρινίζει ότι «ως οφείλει, θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό και τις αρμόδιες αρχές για κάθε σχετική απόφαση ή επιχειρηματική συμφωνία».

Παρόμοια ανακοίνωση εξέδωσε και η Πήγασος Εκδοτική ΑΕ, η οποία κατέχει το υπόλοιπο 50% της εκτυπωτικής εταιρείας Ιρις ΑΕΒΕ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk