Ο Ομπάμα είναι πιο ρεαλιστής δήλωσε ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων του Ιράν

Ο Χάσαν Φιρουζαμπαντί δήλωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος έχει «μία πιο ρεαλιστική άποψη» για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα σε σχέση με τον προκάτοχο του

Ο Ομπάμα είναι πιο ρεαλιστής δήλωσε ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων του Ιράν | tovima.gr

Ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων του Ιράν Χάσαν Φιρουζαμπαντί δήλωσε σήμερα ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα έχει «μία πιο ρεαλιστική άποψη» για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα σε σχέση με τον προκάτοχο του. «Το Ιράν επιδιώκει μόνο να αναπτύξει ένα ειρηνικό πυρηνικό πρόγραμμα και όπως φαίνεται με τον κ. Ομπάμα που έχει μια πιο ρεαλιστική άποψη και από τα δύο μηνύματα που έχει αποστείλει κατά την διάρκεια των έξι τελευταίων μηνών μπορεί να είναι ένα σημάδι», δήλωσε ο στρατηγός Φιρουζαμπαντί, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιrna.

Ο Ιρανός στρατηγός ένας σκληροπυρηνικός άνδρας, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στον ανώτατο πνευματικό ηγέτη Αλι Χαμενεΐ και στον πρόεδρο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ πραγματοποίησε αυτές τις δηλώσεις κατά την διάρκεια της τελετής παράδοσης στο υπουργείο Αμυνας. «Πάντα λέμε ότι θα αντιστεκόμαστε στις απειλές», πρόσθεσε ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων του Ιράν.

Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk