«Απολογία» του Κετσμπάγια στον πρόεδρο

Τα πέντε γκολ από τον Εργοτέλη και η αποκαρδιωτική εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φιλικό της περασμένης Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο έχουν θορυβήσει τους ιθύνοντες των Ερυθρολεύκων. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σωκράτης Κόκκαλης δεν πήγε τελικά χθες στην προπόνηση της ομάδας, αλλά κάλεσε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου τον κ. Τιμούρ Κετσμπάγια με τον οποίον θα έχει συζήτηση παρουσία του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ κ. Γιάννη Χρυσικόπουλου. Ο κ. Κόκκαλης αναμένεται να ζητήσει από τον …

Τα πέντε γκολ από τον Εργοτέλη και η αποκαρδιωτική εμφάνιση του Ολυμπιακού στο φιλικό της περασμένης Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο έχουν θορυβήσει τους ιθύνοντες των Ερυθρολεύκων. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Σωκράτης Κόκκαλης δεν πήγε τελικά χθες στην προπόνηση της ομάδας, αλλά κάλεσε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου τον κ. Τιμούρ Κετσμπάγια με τον οποίον θα έχει συζήτηση παρουσία του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ κ. Γιάννη Χρυσικόπουλου.

Ο κ. Κόκκαλης αναμένεται να ζητήσει από τον γεωργιανό τεχνικό εξηγήσεις για την κακή εικόνα της ομάδας, καθώς και για τα όποια προβλήματα στις σχέσεις του προπονητή με κάποιους ποδοσφαιριστές, αλλά, αν αληθεύουν οι πληροφορίες και τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών και για τα αποκαρδιωτικά αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων. Μάλιστα το γεγονός ότι η συνάντηση του κ. Χρυσικόπουλου με τους αρχηγούς της ομάδας μετατέθηκε για μετά το ραντεβού προέδρου και προπονητή, καταδεικνύει ότι δεν θα είναι οι διαπραγματεύσεις για τα πριμ το μοναδικό ζήτημα στην ατζέντα, καθώς ο προβληματισμός της διοίκησης δεν αφορά μόνο τον κ. Κετσμπάγια, αλλά και στους ποδοσφαιριστές που παρουσιάστηκαν εντελώς αδιάφοροι και ορισμένοι εξ αυτών «βγάζουν προς τα έξω» δυσαρέσκεια για τον προπονητή τους.

Στη χθεσινή προπόνηση πάντως ο κ. Κετσμπάγια εμφανίστηκε ενωτικός στη 15λεπτη ομιλία του στους ποδοσφαιριστές. «Είμαστε όλοι μας υπεύθυνοι,δεν γίνεται ο Ολυμπιακός να δέχεται πέντε γκολ. Είμαστε σε μια διαδικασία δύο αγώνων ΤετάρτηΚυριακή και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε» είπε μεταξύ άλλων, την ώρα που πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Κόκκαλης ενδέχεται αύριο να περάσει από τις προπονητικές εγκαταστάσεις για να μιλήσει στους παίκτες. Μέσα σε αυτό το γενικότερα άσχημο κλίμα οι άνθρωποι της ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι προσπαθούν τις τελευταίες ημέρες να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του 24χρονου βραζιλιάνου αριστερού χαφ της Μπαρουερί Φερναντίνιο . Μάλιστα υπάρχει η εκτίμηση ότι οι αρμόδιοι παίζουν με τον χρόνο, προκειμένου αν είναι δυνατόν η μεταγραφή να ανακοινωθεί από τον πρόεδρο της ΠΑΕ στην παρουσίαση νέων αποκτημάτων της ομάδας την Παρασκευή.

Ετσι κι αλλιώς πάντως η εν λόγω εκδήλωση έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς ο κ. Κόκκαλης αναμένεται να ερωτηθεί για το εγχείρημα της πολυμετοχικότητας της ΠΑΕ, για την πώληση ποσοστού της εταιρείας Καραϊσκάκης ΑΕ στον κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη , για την αποτυχία μεταγραφής αριστερού χαφ, αλλά και για την εμφάνιση του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη.

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk