Τηλεμαχία με νέους όρους ζήτησαν όλα τα κόμματα που πήραν μέρος στη συνάντηση- Οι δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για την προεκλογική εκστρατεία

Τηλεμαχία με νέους όρους ζήτησαν όλα τα κόμματα που πήραν μέρος στη συνάντηση- Οι δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για την προεκλογική εκστρατεία | tovima.gr

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπακωνσταντίνου, μετά τη συνάντηση εκπροσώπων των κομμάτων, με θέμα τους όρους της τηλεοπτικής τηλεμαχίας των πολιτικών αρχηγών, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Καθαρά χρήματα. καθαρό περιβάλλον, καθαρές κουβέντες. Με αυτές τις βασικές αρχές, εμείς προσερχόμαστε στην εκλογική αναμέτρηση.

Καθαρά χρήματα: δεσμευτήκαμε, οι οικονομικοί μας πόροι να είναι αποκλειστικά από την κρατική χρηματοδότηση και τις εισφορές των μελών μας. Ακόμα περιμένουμε από τη ΝΔ να δεσμευτεί για το ίδιο.

Καθαρό περιβάλλον: προτείναμε να μην χρησιμοποιηθούν γιγαντοαφίσες σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Περιμένουμε ακόμα την απάντηση της ΝΔ.

Και σήμερα, έγινε μια πρώτη συζήτηση για τους όρους της τηλεοπτικής αναμέτρησης ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς. Εμείς θα προσέλθουμε σε μια τηλεοπτική συζήτηση, με όρους που θα διασφαλίζουν τον άμεσο διάλογο, τη συμμετοχή των πολιτών και την αναβάθμιση της ουσιαστικής πολιτικής αντιπαράθεσης.

Κατατέθηκαν μια σειρά από ενδιαφέρουσες προτάσεις σε αυτήν την πρώτη συζήτηση, η οποία και θα συνεχιστεί».

Γ. ΣΚΑΛΚΟΣ: Συζητήθηκαν και κατατέθηκαν αλλαγές για τη μορφή του debate;

Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Όλα τα πολιτικά κόμματα, που παρευρέθηκαν, έκαναν απολύτως σαφές ότι δεν μπορεί να επαναληφθεί η τηλεοπτική αναμέτρηση με τους όρους των προηγούμενων εκλογών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk