ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ

Η αναξιοπιστία μικρών κομματικών σχηματισμών ευνοεί αναποφεύκτως τα μεγάλα κόμματα και, παρ΄ όλες τις προτροπές της Αριστεράς να πολεμηθεί ο σημερινός δικομματισμός, είναι απίθανο ο έλληνας ψηφοφόρος να μη στηρίξει «κόμματα εξουσίας». Η προϊούσα διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ (όπου έφθασαν στα άκρα της γελοιότητας προτείνοντας εκλογή… ένδεκα εκπροσώπων των διαφόρων τάσεων, αντί εκλογής προέδρου) προδικάζει τη μετακίνηση ψηφοφόρων του ήδη συρρικνωμένου αυτού αριστερού σχηματισμού προς το ΠαΣοΚ.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ | tovima.gr

Η αναξιοπιστία μικρών κομματικών σχηματισμών ευνοεί αναποφεύκτως τα μεγάλα κόμματα και, παρ΄ όλες τις προτροπές της Αριστεράς να πολεμηθεί ο σημερινός δικομματισμός, είναι απίθανο ο έλληνας ψηφοφόρος να μη στηρίξει «κόμματα εξουσίας».

Η προϊούσα διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ (όπου έφθασαν στα άκρα της γελοιότητας προτείνοντας εκλογή… ένδεκα εκπροσώπων των διαφόρων τάσεων, αντί εκλογής προέδρου)

προδικάζει τη μετακίνηση ψηφοφόρων του ήδη συρρικνωμένου αυτού αριστερού σχηματισμού προς το ΠαΣοΚ.

Παραλλήλως, και εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιτύχει την είσοδό του στη νέα Βουλή, ενισχύεται η προοπτική ενός αυτοδύναμου ΠαΣοΚ.

Αυτή η προοπτική δημιουργεί στο ΠαΣοΚ πρόσθετη υποχρέωση να μιλήσει αναλυτικά (και- γιατί όχι- να εγκαινιάσει μια δημόσια συζήτηση) για ένα συνολικό πρόγραμμα, οικονομικό και κοινωνικό, το οποίο θα συνδυάζει την προσωπική ευημερία των πολιτών με την αναγκαία επιστροφή σε υγιέστερη οικονομία και σε σταθερή αναπτυξιακή πορεία για τον τόπο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk