Σύνδεση Θεσσαλονίκης – Λονδίνου με την Βlue Αir

Από τις 25 Οκτωβρίου η αεροπορική εταιρεία Βlue Αir συνδέει τη Θεσσαλονίκη με το Λονδίνο με τρεις τακτικές πτήσεις την εβδομάδα. Αυτό ανακοίνωσε επίσημα ο γενικός αντιπρόσωπος της εταιρείας κ. Αντ. Ορθοδόξου κατά την επίσκεψή του στον νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Π. Ψωμιάδη. Η Βlue Αir ήδη εκτελεί από τη Θεσσαλονίκη δύο ακόμη δρομολόγια, Βουκουρέστι- Θεσσαλονίκη έξι φορές την εβδομάδα και Θεσσαλονίκη- Πάφος τρεις φορές την εβδομάδα. Ο κ. Ορθοδόξου, παράλληλα με την επίσημη ανακοίνωση της έναρξης της νέας αεροπορικής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με το Λονδίνο, ενημέρωσε για την έναρξη της λειτουργίας των γραφείων της Βlue Αir στην Ελλάδα, με μόνιμη έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Σύνδεση Θεσσαλονίκης – Λονδίνου με την Βlue Αir | tovima.gr

Από τις 25 Οκτωβρίου η αεροπορική εταιρεία Βlue Αir συνδέει τη Θεσσαλονίκη με το Λονδίνο με τρεις τακτικές πτήσεις την εβδομάδα. Αυτό ανακοίνωσε επίσημα ο γενικός αντιπρόσωπος της εταιρείας κ. Αντ. Ορθοδόξου κατά την επίσκεψή του στον νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Π. Ψωμιάδη.

Η Βlue Αir ήδη εκτελεί από τη Θεσσαλονίκη δύο ακόμη δρομολόγια, Βουκουρέστι- Θεσσαλονίκη έξι φορές την εβδομάδα και Θεσσαλονίκη- Πάφος τρεις φορές την εβδομάδα.

Ο κ. Ορθοδόξου, παράλληλα με την επίσημη ανακοίνωση της έναρξης της νέας αεροπορικής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με το Λονδίνο, ενημέρωσε για την έναρξη της λειτουργίας των γραφείων της Βlue Αir στην Ελλάδα, με μόνιμη έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk