Ομόλογο €750 εκατ. από την Αlpha Βank

Στη διάθεση τριετούς ομολόγου προχωρά η Αlpha Βank για την άντληση 750 εκατ. ευρώ, μία ημέρα μετά την επιτυχή δημοπράτηση ομολόγου 500 εκατ. ευρώ από τη Εurobank ΕFG. Την έκδοση σχεδιάζει η Αlpha Credit Group, μονάδα της Αlpha Βank, με την τιμολόγηση να γίνεται στα midswaps πλέον 190 μονάδων βάσης. Το κουπόνι του ομολόγου διαμορφώνεται στο 3,875%, ενώ η τιμή επανέκδοσής του στα 99,656. Σημειώνεται ότι διαχειριστές της έκδοσης έχουν οριστεί οι ΒΝΡ Ρaribas, Deutsche Βank, Landesbank Βaden-Wuerttemberg και Royal Βank of Scotland Group.

Ομόλογο €750 εκατ.  από την Αlpha Βank | tovima.gr

Στη διάθεση τριετούς ομολόγου προχωρά η Αlpha Βank για την άντληση 750 εκατ. ευρώ, μία ημέρα μετά την επιτυχή δημοπράτηση ομολόγου 500 εκατ. ευρώ από τη Εurobank ΕFG. Την έκδοση σχεδιάζει η Αlpha Credit Group, μονάδα της Αlpha Βank, με την τιμολόγηση να γίνεται στα midswaps πλέον 190 μονάδων βάσης. Το κουπόνι του ομολόγου διαμορφώνεται στο 3,875%, ενώ η τιμή επανέκδοσής του στα 99,656. Σημειώνεται ότι διαχειριστές της έκδοσης έχουν οριστεί οι ΒΝΡ Ρaribas, Deutsche Βank, Landesbank Βaden-Wuerttemberg και Royal Βank of Scotland Group. Η Αlpha Βank έχει αξιολογηθεί με «ΒΒΒ+» από τη Standard & Ρoor΄s.

Χθες ολοκληρώθηκε με επιτυχία από τη Εurobank σε διάστημα μόλις δύο ωρών η έκδοση και διάθεση ομολόγου 500 εκατ. ευρώ σε ελληνικά και διεθνή χαρτοφυλάκια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk