Αντιαεροπορική συνεργασία $55,7 εκατ.

Σημαντική σύμβαση, ύψους 55,7 εκατ. δολαρίων, υπέγραψε η Ιntracom Defense Εlectronics με την αμερικανική Raytheon. Η συμφωνία αφορά την παραγωγή υποσυστημάτων των εκτοξευτών τής πλέον εξελιγμένης έκδοσης των αντιαεροπορικών συστημάτων Ρatriot των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 3,5 χρόνια. Οπως ανακοίνωσε η Ιntracom, σύμφωνα με την πάγια τακτική της εταιρείας σημαντικό μέρος του έργου θα ανατεθεί και σε άλλες ελληνικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται.

Αντιαεροπορική συνεργασία $55,7 εκατ. | tovima.gr

Σημαντική σύμβαση, ύψους 55,7 εκατ. δολαρίων, υπέγραψε η Ιntracom Defense Εlectronics με την αμερικανική Raytheon. Η συμφωνία αφορά την παραγωγή υποσυστημάτων των εκτοξευτών τής πλέον εξελιγμένης έκδοσης των αντιαεροπορικών συστημάτων Ρatriot των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 3,5 χρόνια.

Οπως ανακοίνωσε η Ιntracom, σύμφωνα με την πάγια τακτική της εταιρείας σημαντικό μέρος του έργου θα ανατεθεί και σε άλλες ελληνικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται. Σημειώνεται ότι η παραπάνω συμφωνία ενισχύει περαιτέρω τη θέση της εταιρείας στη διεθνή «αρένα» των αμυντικών βιομηχανιών, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι το 66% του κύκλου εργασιών της αφορά εξαγωγές. Οπως ανέφερε ο κ. Γ. Τρουλλινός, διευθύνων σύμβουλος της Ιntracom Defense Εlectronics, στόχος είναι η συνέχιση και η διεύρυνση της συνεργασίας στο πλαίσιο του εν εξελίξει υψηλού ενδιαφέροντος για συστήματα Ρatriot, που έχει εκδηλωθεί από πολλές χώρες. Σημειώνεται ότι η Ιntracom Defense ειδικεύεται στη σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή αμυντικών επικοινωνιακών συστημάτων, συσκευών κρυπτογράφησης, συστημάτων διοίκησης, ελέγχου και επικοινωνιών, ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, ραντάρ, προσομοιωτών και συστημάτων ελέγχου και δοκιμών. Η εταιρεία συμμετέχει σε πολυεθνικά προγράμματα συμπαραγωγής και διεθνή προγράμματα έρευνας, σε συνεργασία με μεγάλες αμυντικές εταιρείες και οργανισμούς, και συμπεριλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Εξάγει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στην Αγγλία, στο Βέλγιο, στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ισπανία, στις ΗΠΑ, στην Κύπρο, στην Ολλανδία και στη Σουηδία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk