Ο κ. Σουφλιάς και η ομάδα κρούσης

Η κίνηση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιά να εμφανιστεί μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ έξω από τη Ρηγίλλης και να κάνει δηλώσεις στις κάμερες ήταν ένα ακόμη σαφές σημάδι για τον κυρίαρχο ρόλο του σε αυτή την προεκλογική αναμέτρηση. Ο κ. Σουφλιάς ουσιαστικά κινεί τα νήματα και η άποψή του έχει βαρύνουσα σημασία για μια σειρά ζητήματα, όπως για την επιμέλεια του νέου κυβερνητικού προγράμματος,…

Ο κ. Σουφλιάς και η ομάδα κρούσης | tovima.gr

Η κίνηση του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ κ. Γ. Σουφλιά να εμφανιστεί μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ έξω από τη Ρηγίλλης και να κάνει δηλώσεις στις κάμερες ήταν ένα ακόμη σαφές σημάδι για τον κυρίαρχο ρόλο του σε αυτή την προεκλογική αναμέτρηση. Ο κ. Σουφλιάς ουσιαστικά κινεί τα νήματα και η άποψή του έχει βαρύνουσα σημασία για μια σειρά ζητήματα, όπως για την επιμέλεια του νέου κυβερνητικού προγράμματος, ενώ χθες ήταν αυτός που στήριξε «σκληρά» τον Πρωθυπουργό λέγοντας ότι μίλησε με τη γλώσσα της αλήθειας και εξήγγειλε στη ΔΕΘ ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα συγκεκριμένων και όχι αποσπασματικών μέτρων. Παράλληλα έθεσε το δίλημμα των επόμενων ημερών: «Γιατί να μην ψηφίσει ο ελληνικός λαός “αυτούς”, εμάς δηλαδή, που έχουμε το θάρρος προεκλογικά να δεσμευτούμε για αυτά τα δυσάρεστα και αναγκαία μέτρα και να ψηφίσει το ΠαΣοΚ, το οποίο στερείται προγράμματος και στερείται βεβαίως και θέσεων και αδυνατεί να προτείνει και να δεσμευτεί για μέτρα αναγκαία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της οικονομίας;».

Εκτός από τον κ. Σουφλιά και την ενεργοποίηση όλου του Υπουργικού Συμβουλίου που είναι η Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, υπάρχει και μια ομάδα κρούσης που είναι κοντά στον Πρωθυπουργό και θα αναλάβει ειδικό ρόλο στην προεκλογική μάχη. Εκτός από τους «μπαρουτοκαπνισμένους» κκ. Ευ. Αντώναρο (κυβερνητικό εκπρόσωπο), Μεν. Δασκαλάκη (διευθυντή της ΝΔ) και Ελ. Ζαγορίτη (Γραμματέα της ΝΔ), η ομάδα ενισχύθηκε χθες και με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Γ. Κουμουτσάκο, ο οποίος ορίστηκε εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος.

Η κίνηση αυτή κρίθηκε ιδιαίτερα καλή λόγω της προηγούμενης εμπειρίας του κ. Κουμουτσάκου στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, αλλά και διότι είναι ένα νέο πρόσωπο που θεωρούν στο Μέγαρο Μαξίμου και στη Ρηγίλλης ότι έχει επικοινωνιακά χαρίσματα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk