Εως 6 μονάδες η διαφορά υπέρ του ΠαΣοΚ

Δύο νέες δημοσκοπήσεις που έγιναν χθες δείχνουν σταθερό, μεγάλο προβάδισμα του ΠαΣοΚ έναντι της ΝΔ. Σε δημοσκόπηση της GΡΟ που έγινε για λογαριασμό του Μega η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα είναι στις 5,5 μονάδες. Συγκεκριμένα το ΠαΣοΚ προηγείται με 32% έναντι 26,5% της ΝΔ. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 6,8%, ο ΛΑΟΣ με 6,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,6% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,3%. Σε δημοσκόπηση της Μetron Αnalysis που έγινε για λογαριασμό του ΑΝΤ1 η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα είναι 6,1 μονάδες.

Εως 6 μονάδες  η διαφορά υπέρ  του ΠαΣοΚ | tovima.gr

Δύο νέες δημοσκοπήσεις που έγιναν χθες δείχνουν σταθερό, μεγάλο προβάδισμα του ΠαΣοΚ έναντι της ΝΔ. Σε δημοσκόπηση της GΡΟ που έγινε για λογαριασμό του Μega η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα είναι στις 5,5 μονάδες.

Συγκεκριμένα το ΠαΣοΚ προηγείται με 32% έναντι 26,5% της ΝΔ. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 6,8%, ο ΛΑΟΣ με 6,2%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 3,6% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,3%.

Σε δημοσκόπηση της Μetron Αnalysis που έγινε για λογαριασμό του ΑΝΤ1 η διαφορά ανάμεσα στα δύο κόμματα είναι 6,1 μονάδες. Συγκεκριμένα το ΠαΣοΚ προηγείται με 35,7%, έναντι 29,6% της ΝΔ. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 6,3%, ο ΛΑΟΣ με 4,6%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 4% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 1,6%.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk