«Δεν έχω καταλήξει πουθενά»

ΛΑΟΣΑντιδράσεις μετρά ο Γ.Καρατζαφέρης για Ψινάκη και Ανατολάκη

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ αφήνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ωστόσο φαίνεται πως επανεξετάζει τις υποψηφιότητες Ψινάκη και Ανατολάκη, λέγοντας ότι η πρόταση ίσως έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα για να είχε και την ανάλογη επώαση.

Όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ αφήνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος ωστόσο φαίνεται πως επανεξετάζει τις υποψηφιότητες Ψινάκη και Ανατολάκη, λέγοντας ότι η πρόταση ίσως έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα για είχε και την ανάλογη επώαση.

Ερωτηθείς γιατί επέλεξε τα δύο αυτά πρόσωπα απάντησε: «Προσπαθώ να βρω πρόσωπα, που θα φέρουν στην πολιτική εκείνους που τής έχουν γυρίσει την πλάτη. Τα νέα παιδιά ή ακόμα και εκείνες τις γυναίκες των μεσημβρινών ζωνών της τηλεόρασης. Απευθύνθηκα σε κάποια πρόσωπα, έκανα διάλογο. Δεν έχω καταλήξει πουθενά, ίσως η πρόταση έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα για να είχε και την ανάλογη επώαση. Θα δούμε. Πάντως το μήνυμά μου είναι να φέρω μέσα καινούργια πρόσωπα».

Πρόσθεσε ότι θέλει να εκπέμψει το μήνυμα ότι η πολιτική δεν είναι μόνο για τα «σκουρόχρωμα κουστούμια».

«Ο κοινοβουλευτισμός και η δημοκρατία είναι για όλους. Μπορεί να είναι ο Ψινάκης, μπορεί να είναι και κάποιος άλλος. Εγώ έχω το μυαλό προς αυτή την κατεύθυνση» συμπλήρωσε.

Σε ερώτηση πώς θα μπορούσε να βοηθήσει τον ΛΑΟΣ ο Ηλίας Ψινάκης, απάντησε πως κάθε ένας που έχει μια διαφορετική άποψη από την κατεστημένη, είναι ευπρόσδεκτος τουλάχιστον ως προς τη διατύπωση της πρότασης.

«Είναι ένας ιδιαίτερα ευφυής άνθρωπος, πέρα από το πως ο ίδιος έχει επιλέξει να παρουσιάζεται και έχει και πολύ καλές σπουδές στα οικονομικά» τόνισε για τον κ. Ψινάκη.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk