«Η αγορά ασφυκτιά»

Με παραγωγικούς φορείς του Πειραιά συναντήθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου

«Η αγορά ασφυκτιά, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις υποφέρουν και η ελληνική οικογένεια αντιμετωπίζει την απειλή της ανεργίας» δήλωσε ο Γ.Παπανδρέου, μετά τη συνάντησή του με παραγωγικούς φορείς του Πειραιά. Δεσμεύθηκε πως θα στηρίξει την απασχόληση με ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο που θα φέρει νέο πλούτο στη χώρα.

«Η αγορά ασφυκτιά, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις υποφέρουν και η ελληνική οικογένεια αντιμετωπίζει την απειλή της ανεργίας, το δε κράτος τα τελευταία χρόνια είναι το κράτος της πελατειακής σπατάλης και των αδιαφανών συναλλαγών με ισχυρούς και ημέτερους» δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, μετά τη συνάντησή του με παραγωγικούς φορείς του Πειραιά.

Πρόσθεσε ότι στη συνάντησή του με τους παραγωγικούς φορείς του Πειραιά «διαπίστωσα ότι έχουμε τεράστιες δυνατότητες και ότι μαζί μπορούμε να βγούμε από την κρίση πιο δυνατοί».

Εξήγησε πως αυτό θα γίνει «όχι ρίχνοντας νέα βάρη στη μικρομεσαία επιχείρηση και τον εργαζόμενο, αλλά στηρίζοντας την ανάπτυξη, μέσα από την τόνωση της αγοράς, στηρίζοντας το νοικοκύρεμα σε ένα κράτος που σπαταλά πελατειακά, στηρίζοντας την απασχόληση και δημιουργώντας ένα νέο αναπτυξιακό πρότυπο, που θα φέρει νέο πλούτο στη χώρα».

Κατέληξε λέγοντας ότι θέλει όλοι να ξέρουν «πως θα είμαι κοντά στον εργαζόμενο, στη μικρομεσαία επιχείρηση, στους παραγωγικούς φορείς, για να βάλουμε ξανά μπροστά την Ελλάδα».

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk