ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΤΑΨΑΚΙΑ ΤΡΟΦΩΝ

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗΣ κατασκευής και επικίνδυνη για την αποθήκευση τροφών απεδείχθη, έπειτα από δειγματοληπτικούς ελέγχους της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής, η μεταλλική «φόρμα-ταψάκι» με την ονομασία Κitom. Η συγκεκριμένη φόρμα αποθήκευσης κατασκευάζεται στην Κίνα και εισάγεται από γνωστή εταιρεία παιχνιδιών. Σύμφωνα με τους ελέγχους της νομαρχίας και του Γενικού Χημείου του Κράτους, βρέθηκε ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα…

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΤΑΨΑΚΙΑ ΤΡΟΦΩΝ | tovima.gr

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗΣ κατασκευής και επικίνδυνη για την αποθήκευση τροφών απεδείχθη, έπειτα από δειγματοληπτικούς ελέγχους της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής, η μεταλλική «φόρμα-ταψάκι» με την ονομασία Κitom. Η συγκεκριμένη φόρμα αποθήκευσης κατασκευάζεται στην Κίνα και εισάγεται από γνωστή εταιρεία παιχνιδιών.

Σύμφωνα με τους ελέγχους της νομαρχίας και του Γενικού Χημείου του Κράτους, βρέθηκε ότι το συγκεκριμένο προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές κατασκευής και υπό τις κανονικές ή προβλεπόμενες συνθήκες χρησιμοποίησής του και προσβάλλει το τρόφιμο. Από τις αρμόδιες υπηρεσίες ζητήθηκε ήδη η ανάκληση και η απόσυρση του προϊόντος, ενώ οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει κάποιο από αυτά τα μεταλλικά ταψάκια δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσουν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk