Στον όμιλο Ρέστη ο ραδιοφωνικός σταθμός City 99,5

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ οι διαπραγματεύσεις του ομίλου Ρέστη με το ζεύγος Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου για την εξαγορά της εταιρείας Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις City ΑΕ, ιδιοκτήτριας του σταθμού City 99,5. Οπως τόνισε σε ανακοίνωσή του ο κ. Βίκτωρας Ρέστης «η απόκτηση του City 99,5 ενισχύει σημαντικά την παρουσία του oμίλου στον χώρο των ΜΜΕ και παράλληλα διασφαλίζει την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας ενός ραδιοφωνικού σταθμού που ξεχώριζε για το περιεχόμενο…

Στον όμιλο Ρέστη ο ραδιοφωνικός  σταθμός City 99,5 | tovima.gr

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ οι διαπραγματεύσεις του ομίλου Ρέστη με το ζεύγος Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου για την εξαγορά της εταιρείας Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις City ΑΕ, ιδιοκτήτριας του σταθμού City 99,5. Οπως τόνισε σε ανακοίνωσή του ο κ. Βίκτωρας Ρέστης «η απόκτηση του City 99,5 ενισχύει σημαντικά την παρουσία του oμίλου στον χώρο των ΜΜΕ και παράλληλα διασφαλίζει την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας ενός ραδιοφωνικού σταθμού που ξεχώριζε για το περιεχόμενο και την εγκυρότητα της ενημέρωσης, αλλά και για την ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού του».

Από την περασμένη Τετάρτη εκφωνούνται δελτία ειδήσεων, ενώ την Παρασκευή έληξε η προθεσμία για εθελουσία έξοδο από τον σταθμό. Επειτα από αναγνωριστικές συζητήσεις, οι υπεύθυνοι κατέληξαν στο πρόγραμμα που θα εκπέμπει κανονικά από αύριο. Τη διεύθυνσ του σταθμού αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk