Το 50% της Καραϊσκάκης ΑΕ στον κ. Λ. Λαυρεντιάδη

Σε συμφωνία για την παραχώρηση του 50% της εταιρείας που έχει τη διαχείριση και την εμπορική εκμετάλλευση του Σταδίου Καραϊσκάκη κατέληξαν, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κ. Σωκράτης Κόκκαλης και ο επιχειρηματίας κ. Λαυρέντης Λαυρεντιάδης. Η εξαγορά του ποσοστού θα γίνει αντί 25 εκατ. ευρώ.

Αν και η είσοδος του κ. Λαυρεντιάδη στην Καραϊσκάκης ΑΕ τυπικά δεν αφορά την Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία, εκτιμάται ότι θα βοηθήσει στη λύση προβλημάτων της. Με τα χρήματα αυτά, σύμφωνα πάντοτε με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Κόκκαλης θα καλύψει ο ίδιος το άνοιγμα στη μετοχική σύνθεση του Ολυμπιακού.

Επισήμως η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν σχολίασε τις πληροφορίες για την εξαγορά της Καραϊσκάκης ΑΕ, διότι «δεν αφορά άμεσα την ΠΑΕ αλλά μια άλλη εταιρεία, συνεπώς δεν μπορούμε να πούμε κάτι». Σύμφωνα με τον ισολογισμό της Καραϊσκάκη ΑΕ, ο κύκλος εργασιών της ανέρχεται σε 10 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο επιχειρηματίας αγόρασε από τον κ. Κόκκαλη τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, ενώ, κατά άλλες πληροφορίες, υπάρχει και συμφωνία για την εξαγορά του σταθμού TV Magic.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk