Στο προσκήνιο η Καραϊσκάκης ΑΕ

Η αγωνιστική απραξία των ημερών επανέφερε τη συζήτηση για τα διοικητικά του Ολυμπιακού εν όψει της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 26 εκατ. ευρώ, όπως έχει αποφασιστεί. Χθεσινό δημοσίευμα ανέφερε ότι ο κύπριος επιχειρηματίας κ. Λαυρέντης Λαυρεντιάδης είναι έτοιμος να μπει στην Καραϊσκάκης ΑΕ, την εταιρεία που έχει την εμπορική εκμετάλλευση του φαληρικού γηπέδου, με ποσοστό 50%, αντί του ποσού των 25 εκατ. ευρώ. Και συμπλήρωνε ότι αυτά τα χρήματα θα διατεθούν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ.

Η αγωνιστική απραξία των ημερών επανέφερε τη συζήτηση για τα διοικητικά του Ολυμπιακού εν όψει της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 26 εκατ. ευρώ, όπως έχει αποφασιστεί. Χθεσινό δημοσίευμα ανέφερε ότι ο κύπριος επιχειρηματίας κ. Λαυρέντης Λαυρεντιάδης είναι έτοιμος να μπει στην Καραϊσκάκης ΑΕ, την εταιρεία που έχει την εμπορική εκμετάλλευση του φαληρικού γηπέδου, με ποσοστό 50%, αντί του ποσού των 25 εκατ. ευρώ. Και συμπλήρωνε ότι αυτά τα χρήματα θα διατεθούν από τον πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Σωκράτη Κόκκαλη προκειμένου να καλυφθεί από τον ίδιο το άνοιγμα στη μετοχική σύνθεση του Ολυμπιακού.

Κατά τους ανθρώπους της ΠΑΕ, ο κ. Λαυρεντιάδης, ο οποίος τον Μάρτιο του 2009 απέκτησε από τον κ. Κόκκαλη τον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, ήταν η μοναδική σταθερά στην αναζήτηση από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού συνοδοιπόρων στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, αλλά αν επιβεβαιωθούν οι τελευταίες πληροφορίες, αυτό δεν θα γίνει τελικά με την άμεση είσοδό του στην ΠΑΕ. Η εμπλοκή του «Γ. Καραϊσκάκης» στις διοικητικές εξελίξεις του Ολυμπιακού ασφαλώς δεν είναι κάτι καινούργιο, αφού αυτό λέγεται ότι απετέλεσε ένα από τα «αγκάθια» για τα οποία δεν προέκυψε η πολυαναμενόμενη συμφωνία του κ. Κόκκαλη με τον εφοπλιστή κ. Ευάγγελο Μαρινάκη που λογιζόταν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ως ο «κύριος παίκτης» στη διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Επισήμως ο Ολυμπιακός δεν σχολίασε χθες την πληροφορία, διότι «δεν αφορά άμεσα την ΠΑΕ, αλλά μια άλλη εταιρεία όπως είναι η Καραϊσκάκης ΑΕ, συνεπώς δεν μπορούμε να πούμε κάτι». Ανεπισήμως όλοι θεωρούν ότι πρέπει να υπάρχει κάποια βάση στο ζήτημα, αν και οι παράγοντες του συλλόγου διετύπωναν επιφυλάξεις αν όντως το deal είναι αυτό ακριβώς!

Πάντως πλέον οι διοικητικές εξελίξεις δεν μπορούν να επηρεάσουν τον άμεσο σχεδιασμό της ομάδας, δεδομένου ότι το μεταγραφικό παράθυρο έκλεισε! Η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας του Ολυμπιακού μπορεί να προκύψει με το υπάρχον δυναμικό του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο προπονητής των Ερυθρολεύκων κ. Τιμούρ Κετσμπάγια βλέπει το κυριακάτικο (19.00) φιλικό με αντίπαλο τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο ως ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα κάποιων παικτών, όπως είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊρ και ο Ακης Στολτίδης , καθώς ο Ολυμπιακός, αρχής γενομένης από τον εντός αγώνα του επόμενου Σαββάτου με αντίπαλο την Καβάλα, μπαίνει σε έναν αγωνιστικό «Γολγοθά»!

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk