Σύντομα

* Vodafone: Νέο «πακέτο» καρτοκινητής τηλεφωνίας ανακοίνωσε χθες η εταιρεία. Το πακέτο προσφέρει ενιαία χαμηλή χρέωση προς όλους, πακέτα με χρόνο ομιλίας προς όλους, επιστροφή από 10% ως 20% της αξίας κάθε ανανέωσης και χρέωση 1 λεπτό το λεπτό για κλήσεις προς δύο κινητά τηλέφωνα Vodafone. Οι πελάτες του νέου καρτοκινητού μπορούν να καλούν και να στέλνουν μηνύματα προς όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα με μια ενιαία χρέωση 0,35 ευρώ ανά λεπτό ομιλίας και 0,11 ευρώ το γραπτό μήνυμα.

Σύντομα | tovima.gr

* Vodafone: Νέο «πακέτο» καρτοκινητής τηλεφωνίας ανακοίνωσε χθες η εταιρεία. Το πακέτο προσφέρει ενιαία χαμηλή χρέωση προς όλους, πακέτα με χρόνο ομιλίας προς όλους, επιστροφή από 10% ως 20% της αξίας κάθε ανανέωσης και χρέωση 1 λεπτό το λεπτό για κλήσεις προς δύο κινητά τηλέφωνα Vodafone. Οι πελάτες του νέου καρτοκινητού μπορούν να καλούν και να στέλνουν μηνύματα προς όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα με μια ενιαία χρέωση 0,35 ευρώ ανά λεπτό ομιλίας και 0,11 ευρώ το γραπτό μήνυμα. Τα πακέτα περιλαμβάνουν 80 λεπτά ομιλίας με 7 ευρώ, 150 λεπτά ομιλίας με 12 ευρώ, 30 γραπτά μηνύματα με 2 ευρώ. Παράλληλα το νέο πρόγραμμα καρτοκινητής επιστρέφει 10% για κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας ως 19,99 ευρώ και 20% για κάθε ανανέωση μεγαλύτερη των 20 ευρώ κάθε τρεις μήνες.

* Κρέτα Φαρμ: Την έναρξη των διαδικασιών για την απόσχιση τμήματος εστίασης της Ευρωκρέτα και την απορρόφησή του από την Κρέτα Φαρμ αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών. Η ημερομηνία ισολογισμού μετασχηματισμού είναι η 31.08.2009, ενώ ορίστηκε ορκωτός ελεγκτής για τη διαπίστωση της λογιστικής αξίας των περιουσιακών στοιχείων του αποσπώμενου και εισφερόμενου κλάδου και της σχετικής αποτίμησης, σύμφωνα με τον κανονισμό του ΧΑ. Η εν λόγω διαδικασία τελεί υπό την αίρεση της έγκρισής της από τις γενικές συνελεύσεις των μετόχων των εταιρειών και τις αρμόδιες εποπτικές αρχές.

* Εlmec Sport: Συμφωνία με την ιταλική εταιρεία μοτοσικλετών ΜV Αgusta Μotor SpΑ, & Cagiva για να αντιπροσωπεύει σε Ελλάδα και Κύπρο τις μηχανές, τα αξεσουάρ και τον εξοπλισμό ΜV Αgusta & Cagiva. Η ανωτέρω συμφωνία εντάσσεται στo πλαίσιo των στόχων που έχει θέσει η νέα διοίκηση για περαιτέρω ενδυνάμωση του χαρτοφυλακίου της εταιρείας με επώνυμους οίκους, καθώς και διαφοροποίηση και διεύρυνση της πελατειακής της βάσης. Η διοίκηση της Εlmec Sport πιστεύει ότι η νέα αυτή συμφωνία αποκλειστικής διανομής θα συμβάλλει στην περαιτέρω ενίσχυση των μεγεθών της εταιρείας.

* Sixty Ηellas: Δύο ακόμη σημεία λιανικής για τα σήματα Μiss Sixty, Εnergie και Μurphy & Νye προσέθεσε η εταιρεία, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για επέκταση του δικτύου καταστημάτων της σε επιλεγμένα εμπορικά σημεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πιο συγκεκριμένα, η Sixty Ηellas άνοιξε νέo μονοθεματικό κατάστημα Εnergie- Μiss Sixty το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου στην Κηφισιά, ενώ μέσα στον Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει corner της Μurphy & Νye στο δεύτερο όροφο του πολυκαταστήματος Αttica. Τo νέο exclusive store ΕnergieΜiss Sixty αποτελεί το 5o σημείο διανομής στην Ελλάδα, ενώ το corner της Μurphy & Νye είναι το πρώτο του σήματος για τη χώρα μας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk