Συνεχίζεται το αλαλούμ με το ΕΤΑΚ

Συνεχίζεται το αλαλούμ με τον υπολογισμό του Ενιαίου Τέλους Ακίνητων (ΕΤΑΚ). Οπως ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Οικονομικών, στις περιπτώσεις που έχουν εκδοθεί ξεχωριστά ειδοποιητήρια διόρθωσης δηλώσεων στοιχείων ακινήτων σε συζύγους ή γονείς και προστατευόμενα τέκνα αρκεί να υποβάλουν κοινή δήλωση Ενιαίου Τέλους Ακινήτων με όλες τις διορθώσεις ηλεκτρονικά στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων. Το υπουργείο Οικονομικών καθόρισε τιμές ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου σε ορισμένες περιοχές όπου δεν εφαρμόζεται το αντικειμενικό σύστημα, αποκλειστικά για τον προσδιορισμό του ΕΤΑΚ.

Συνεχίζεται  το αλαλούμ  με το ΕΤΑΚ | tovima.gr

Συνεχίζεται το αλαλούμ με τον υπολογισμό του Ενιαίου Τέλους Ακίνητων (ΕΤΑΚ). Οπως ανακοίνωσε χθες το υπουργείο Οικονομικών, στις περιπτώσεις που έχουν εκδοθεί ξεχωριστά ειδοποιητήρια διόρθωσης δηλώσεων στοιχείων ακινήτων σε συζύγους ή γονείς και προστατευόμενα τέκνα αρκεί να υποβάλουν κοινή δήλωση Ενιαίου Τέλους Ακινήτων με όλες τις διορθώσεις ηλεκτρονικά στη Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων.

Το υπουργείο Οικονομικών καθόρισε τιμές ανά τετραγωνικό μέτρο οικοπέδου σε ορισμένες περιοχές όπου δεν εφαρμόζεται το αντικειμενικό σύστημα, αποκλειστικά για τον προσδιορισμό του ΕΤΑΚ.

Για τον Δήμο Βραχναίικων Αχαΐας για το έτος 2009 η κατώτερη τιμή οικοπέδου ανά τετραγωνικό μέτρο διαμορφώνεται σε 20 ευρώ, στην Παραλία Αχαΐας σε 45 ευρώ, στον Ασωπό Λακωνίας 11,5 ευρώ, στην περιοχή Ζάρακα Λακωνίας 10 ευρώ, στους Μολάους, όπως και στη Μονεμβασία, 10 ευρώ και στην περιοχή Νιάτων Λακωνίας στα 7 ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk