Συνάντηση Παπανδρέου και με την Ενωση Εφοπλιστών

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του ΠαΣοΚ και η συνάντηση του προέδρου του κ. Γ. Παπανδρέου με τη διοίκηση της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Παρά το γεγονός ότι η συνάντηση αυτή ήταν προγραμματισμένη εδώ και αρκετό καιρό, καμιά από τις δύο πλευρές δεν επεδίωξε να την ακυρώσει, δεδομένων των νέων πολιτικών συνθηκών, καθώς θεωρήθηκε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία τόσο για να ενημερωθεί η πλευρά των εφοπλιστών για τις θέσεις του κ. Παπανδρέου σε καίρια θέματα του κλάδου όσο και για να διαπιστώσει ο πρόεδρος τις προθέσεις της εφοπλιστικής πλευράς.

Συνάντηση Παπανδρέου και με την Ενωση Εφοπλιστών | tovima.gr

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του ΠαΣοΚ και η συνάντηση του προέδρου του κ. Γ. Παπανδρέου με τη διοίκηση της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Παρά το γεγονός ότι η συνάντηση αυτή ήταν προγραμματισμένη εδώ και αρκετό καιρό, καμιά από τις δύο πλευρές δεν επεδίωξε να την ακυρώσει, δεδομένων των νέων πολιτικών συνθηκών, καθώς θεωρήθηκε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία τόσο για να ενημερωθεί η πλευρά των εφοπλιστών για τις θέσεις του κ. Παπανδρέου σε καίρια θέματα του κλάδου όσο και για να διαπιστώσει ο πρόεδρος τις προθέσεις της εφοπλιστικής πλευράς. Οπως ανέφεραν μέλη της διοίκησης της ΕΕΕ στο «Βήμα» μετά το πέρας της συνάντησης, εξεπλάγησαν ευχάριστα όταν διαπίστωσαν ότι μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει ταύτιση απόψεων ως προς την ανάγκη ύπαρξης ενός σταθερού πλαισίου για την οικονομία με κανόνες που θα είναι εκ των προτέρων γνωστοί σε εκείνους οι οποίοι επιθυμούν να επενδύσουν στην Ελλάδα, ένα θέμα που πάντα απασχολούσε έντονα την εφοπλιστική πλευρά.

Παρών στη συνάντηση ήταν ο κ. Μ.Χρυσοχοΐδης, καθώς και οι κυρίες Λούκα Κατσέλη και Ελπίδα Τσουρή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk