Επιχειρηματίες και εφοπλιστές συνάντησε ο κ. Γ. Παπανδρέου

Διαρθρωτικές αλλαγές στον τουρισμό με δομικές μεταρρυθμίσεις λειτουργικού χαρακτήρα, άμεσα μέτρα στήριξης και νέες πολιτικές συναρμοδίων υπουργείων ζήτησαν χθες από τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ κ. Γ. Παπανδρέου οι επιχειρηματίες του τουρισμού. Θα δοθεί πολιτική προτεραιότητα σε έναν τομέα που συμβάλλει κατά 18%20% στην οικονομία της χώρας, ενώ απαραίτητη είναι η χάραξη εθνικής στρατηγικής για τον τουρισμό τόνισε ο κ. Παπανδρέου. Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε και η συνάντηση με τη διοίκηση της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Επιχειρηματίες  και εφοπλιστές  συνάντησε ο κ.  Γ. Παπανδρέου | tovima.gr

Διαρθρωτικές αλλαγές στον τουρισμό με δομικές μεταρρυθμίσεις λειτουργικού χαρακτήρα, άμεσα μέτρα στήριξης και νέες πολιτικές συναρμοδίων υπουργείων ζήτησαν χθες από τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ κ. Γ. Παπανδρέου οι επιχειρηματίες του τουρισμού. Θα δοθεί πολιτική προτεραιότητα σε έναν τομέα που συμβάλλει κατά 18%20% στην οικονομία της χώρας, ενώ απαραίτητη είναι η χάραξη εθνικής στρατηγικής για τον τουρισμό τόνισε ο κ. Παπανδρέου.

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε και η συνάντηση με τη διοίκηση της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Υπογραμμίστηκε η ανάγκη ύπαρξης σταθερού πλαισίου για την οικονομία, με κανόνες που θα είναι εκ των προτέρων γνωστοί σε εκείνους οι οποίοι επιθυμούν να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk