Μικρής έκτασης επεισόδια

Μαζική συμμετοχή στα πανεργατικά συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη

Τα κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικονομία και η κοινωνία με την θέση των εργαζομένων να δυσκολεύει μέρα με τη μέρα οδήγησε σε μαζική συμμετοχή στα πανεργατικά συλλαλητήρια των συνδικάτων. Ωστόσο δεν αποφεύχθηκαν επεισόδια -μικρής όμως έκτασης- από θερμόαιμους, που προχώρησαν σε υλικές ζημιές με τις κάμερες και τα ATM των τραπεζών να έχουν την τιμητική τους.

Τα κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικονομία και η κοινωνία με την θέση των εργαζομένων να δυσκολεύει μέρα με τη μέρα οδήγησε σε μαζική συμμετοχή στα πανεργατικά συλλαλητήρια των συνδικάτων.

Ωστόσο δεν αποφεύχθηκαν τα επεισόδια από τους θερμόαιμους, που προχώρησαν σε υλικές ζημιές με τις κάμερες και τα ATM των τραπεζών να έχουν την τιμητική τους.

Εκπρόσωποι κομμάτων έδωσαν δυναμικό παρόν -αναμενόμενο σε προεκλογικές περιόδους- στις κινητοποιήσεις.

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας ήταν ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ στην συγκέντρωση, παρά το ότι τα προβλήματα για το ποιος θα ηγηθεί του κόμματος κατά την πορεία προς τις εκλογές δεν έχει αποφασιστεί ακόμη.

Το μεγάλο ζητούμενο είναι πέρα από την κυβέρνηση να γίνει παρελθόν και η πολιτική της, τόνισε ο κ. Τσίπρας ρίχνοντας εμμέσως καρφιά και στο ΠΑΣΟΚ.

Όπως δήλωσε: «η κυβέρνηση της ΝΔ σε λίγες μέρες θα είναι παρελθόν. Θα είναι μια κακή ανάμνηση. Το ζητούμενο για την κοινωνία, για τους εργαζόμενους, για τη νεολαία είναι να γίνει παρελθόν και η πολιτική της. Μια πολιτική που βύθισε την κοινωνία στην εργασιακή ανασφάλεια και την αβεβαιότητα. Η ριζοσπαστική και ανανεωτική Αριστερά θα είναι παρούσα στις εξελίξεις. Είναι εδώ, ζει μέσα στους αγώνες, αναπνέει μέσα στα κινήματα και θα είναι παρούσα στη νέα βουλή για αποτρέψει τα σχέδια που θέλουν νέα σκληρότερα αντιλαϊκά μέτρα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk