Ανακοινώνονται σε λίγες μέρες

Η ανανέωση στόχος στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων

Θέμα χρόνου αποτελεί η στελέχωση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ, καθώς αναμένεται να οριστικοποιηθεί πριν από την άνοδο του Γ.Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη. Η Ιπποκράτους προσανατολίζεται στο τρίπτυχο «ανανέωση, αξιοκρατία, διαφάνεια», και έτσι ένας στους δύο υποψήφιους αναμένεται να είναι νέος.

Θέμα χρόνου αποτελεί η κατάρτιση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ, καθώς αναμένεται να έχουν οριστικοποιηθεί πριν από την άνοδο του Γ.Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη.

Την Κυριακή λήγει η προθεσμία που έχει θέσει η Ιπποκράτους και η επιτροπή υπό τον Γιάννη Ραγκούση επεξεργάζεται ήδη προτάσεις, προκειμένου να καταρτίσει τα ψηφοδέλτια.

Σύμφωνα με «Τα Νέα», εκτιμάται ότι σε αυτές τις εκλογές η ανανέωση στη στελέχωση των ψηφοδελτίων θα ξεπεράσει το 55% που σημαίνει ότι ένας στους δύο υποψήφιους θα είναι νέος.

Αγνωστο παραμένει εάν θα είναι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ οι Γιάννος Παπαντωνίου, Χρήστος Πάχτας, Γιάννης Ανθόπουλος και Χρίστος Βερελής.

Δεν θα είναι υποψήφιοι ο Μιχάλης Νεονάκης και ο Κίμωνας Κουλούρης.

Υποψήφιοι με σταυρό προτίμησης θα είναι ο Σπύρος Κουβέλης, ο οποίος φαίνεται να είναι υποψήφιος στην περιφέρεια Α Αθήνας. Στην ίδια περιφέρεια έλαβε διαβεβαιώση ότι θα είναι υποψήφιος και ο πρώην ευρωβουλευτής Κώστας Μποτόπουλος.

Η Λούκα Κατσέλη θα είναι υποψήφια στη Β’ Αθήνας, στην οποία τελικά δεν θα είναι υποψήφιος ο Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος θα είναι και πάλι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Εκτός θα παραμένει και ο Κώστας Λαλιώτης, ο οποίος παρά το ότι βολιδοσκοπήθηκε από το ΠΑΣΟΚ για να είναι υποψήφιος στη Β Πειραιά απάντησε αρνητικά.

Αδιευκρίνιστο προς το παρόν παραμένει και το θέμα της επανένταξης του Κώστα Σημίτη. Ο πρώην πρωθυπουργός που σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι πιθανός επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, δεν έχει επισήμως μέχρι τώρα την παραμικρή νύξη για το θέμα αυτό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk