Ο Βερελής δηλώνει «παρών»

Την υποψηφιότητά του στις επικείμενες εκλογές έσπευσε να δηλώσει χθες ο κ. Χρ. Βερελής, δημοσιοποιώντας παράλληλα επιστολή της Εισαγγελίας του Μονάχου προς τον γερμανό δικηγόρο του, κ. Φρανκ Μέκες (με ημερομηνία 21 Αυγούστου), στην οποία βεβαιώνεται ότι «ο πελάτης σας δεν περιλαμβάνεται σήμεραστους ελεγχόμενουςαπό την Εισαγγελία του Μονάχου για την υπόθεση ΜΑΝ». Από την Ιπποκράτους δεν δόθηκε καμία σχετική απάντηση, και όπως τόνιζε ενδεικτικά ένα από τα κορυφαία στελέχη, «μόνο οι εν ενεργεία βουλευτές είναι αυτοδικαίως εκ νέου υποψήφιοι» .

Ο Βερελής  δηλώνει  «παρών» | tovima.gr

Την υποψηφιότητά του στις επικείμενες εκλογές έσπευσε να δηλώσει χθες ο κ. Χρ. Βερελής, δημοσιοποιώντας παράλληλα επιστολή της Εισαγγελίας του Μονάχου προς τον γερμανό δικηγόρο του, κ. Φρανκ Μέκες (με ημερομηνία 21 Αυγούστου), στην οποία βεβαιώνεται ότι «ο πελάτης σας δεν περιλαμβάνεται σήμεραστους ελεγχόμενουςαπό την Εισαγγελία του Μονάχου για την υπόθεση ΜΑΝ».

Από την Ιπποκράτους δεν δόθηκε καμία σχετική απάντηση, και όπως τόνιζε ενδεικτικά ένα από τα κορυφαία στελέχη, «μόνο οι εν ενεργεία βουλευτές είναι αυτοδικαίως εκ νέου υποψήφιοι» .

Ο κ. Βερελής σε ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε ότι αισθάνεται δικαιωμένος και ότι πιστεύει πως με την παραίτησή του ωφέλησε το ΠαΣοΚ, που μπήκε στη μάχη των ευρωεκλογών τότε «έχοντας μεγαλύτερο δικαίωμα να μιλά για τη διαφορά».

Ο πρώην υπουργός υπογράμμισε: «Με ήσυχη τη συνείδησή μου θα συνεχίσω την πολιτική μου πορείακαι τους αγώνες μουγια τις αρχές μου» και συμπλήρωσε ότι «οι ερχόμενες εκλογές θα ανοίξουν τον δρόμο».

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk