Ανοιγμα ΚΚΕ στο ρεύμα της αποχής

«Δυνατότερο κίνημα αντίστασης και αποτελεσματικής αντεπίθεσης κατά της αντιλαϊκής πολιτικής» με την ενίσχυση του ΚΚΕ και με αποδυναμωμένους τη ΝΔ και το ΠαΣοΚ θέτει ως ζητούμενο στην εκλογική μάχη ο Περισσός. Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα κάλεσε χθες να στηρίξουν το ΚΚΕ «όχι μόνο τα μέλη του Κόμματος και της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας, όλους τους φίλους και οπαδούς, αλλά και όλους εκείνους που είχαν στον νου τους να ψηφίσουν ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, αλλά μπήκαν στο κατασκευασμένο ρεύμα της αποχής, πιστεύοντας ότι έτσι θα ασκήσουν πίεση».

«Δυνατότερο κίνημα αντίστασης και αποτελεσματικής αντεπίθεσης κατά της αντιλαϊκής πολιτικής» με την ενίσχυση του ΚΚΕ και με αποδυναμωμένους τη ΝΔ και το ΠαΣοΚ θέτει ως ζητούμενο στην εκλογική μάχη ο Περισσός.

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ κυρία Αλέκα Παπαρήγα κάλεσε χθες να στηρίξουν το ΚΚΕ «όχι μόνο τα μέλη του Κόμματος και της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας, όλους τους φίλους και οπαδούς, αλλά και όλους εκείνους που είχαν στον νου τους να ψηφίσουν ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, αλλά μπήκαν στο κατασκευασμένο ρεύμα της αποχής, πιστεύοντας ότι έτσι θα ασκήσουν πίεση». Οπως είπε, η πραγματική αναμέτρηση διεξάγεται από τη μια μεριά από τη ΝΔ και το ΠαΣοΚ και από την άλλη από το ΚΚΕ. «Αυτό είναι το σημείο της διαφοράς, το σημείο που χωρίζουν οι δρόμοι και ξεκινάνε οι δρόμοι της διαφορετικής πολιτικής, του διαφορετικού τρόπου και δρόμου ανάπτυξης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk